parchet stratificat

Parchet triplu stratificat

Exploreză ideile creative care pun în valoare o podea de lemn

Parchetul triplustratificat este alegerea ideală pentru a obține o pardoseală de lemn natural cu aspect de parchet masiv, însă la costuri mult mai accesibile, cu îngrijire mult mai simplă și posibilități avansate de personalizare la nivel de geometrie și alegerea esenței de lemn nobil.

Colecția Kulttur

Parchetul triplustratificat trece cu brio testul timpului

Longevitatea și frumusețea sunt punctele forte ale parchetului in 3 straturi. La nivel estetic, parchetul poate arăta superb pentru câteva decenii, este un clasic mereu contemporan.

La nivel tehnic, avem o ecuație de factori care definesc durabilitatea parchetului. Calitatea structurală multistrat este obținută prin prelucrare tehnologică, producția inteligentă a celor 3 straturi din compozitie și îmbinarea lor impecabilă cu pelicule de lipire sucesive.

Stratul superior

Cunoscut și sub denumirea de strat de uzură (sau strat nobil), este format din lemn autentic și are o grosime de cel putin 3,5 mm. Pentru stratul superior sunt folosite diferite tipuri de lemn nobil, inclusiv stejar, fag, arțar, nuc si cireș.

parchet-triplu-stratificat-strat-superior.jpg
Stratul mijlociu

Stratul central este compus din elemente din lemn de esență moale (molid-brad) cu piese de capăt HDF lipite ortogonal de stratul superior pentru a oferi suport și a prelua din tensiunile direcționale.

parchet-triplu-stratificat-strat-mijlociu.jpg
Stratul stabilizator

Stratul stabilizator, de la baza lamelei de parchet, este realizat din furnir de brad și rigidizează întreaga structură. Cele 3 straturi funcționează împreună pentru a bifa o serie de criterii de randament termic, stabilitate, silențiozitate.

parchet-triplu-stratificat-strat-stabilizator.jpg
Montaj simplu, realizat perfect

Elementele de parchet sunt îmbinate între ele folosind nut și feder sau prin tehnologia click. Parchetul cu 3 straturi stabilește cerințe mai mici pentru baza de sub pardoseală și facilitează montajul flotant.

parchet stratificat
parchet stratificat ambra

Bawerk & Protect

Frumusețe pe termen lung

Cu un tratament adecvat al suprafeței, parchetul este ușor de întreținut si foarte rezistent la uzură. Protecția completă a lemnului, în special prin utilizarea tratamentului de suprafață B-Protect® de la Bauwerk, previne uzura produsă de umiditate, murdărie și zgârieturi.

Bawerk & Protect

Dăm timpul înapoi pentru a reda frumusețea parchetului

Podelele triplustrat din lemn natural pot fi șlefuite cu rezultate foarte bune pentru a reda prospețimea suprafețelor. În sine, dacă nu-ți mai place parchetul vechi, îi poți da un aspect complet nou, chiar și după zeci de ani de utilizare.

parchet-triplu-stratificat-timpul-inapoi.jpg
pisica pe scari din parchet

Tehnologia Silente

Procedurile corecte de instalare și lipire ale parchetului asigură proprietăți de absorbție a zgomotului, prin atenuarea impactului și a presiunii asupra suprafeței de podea. Cu tehnologia Silente, parchetul Bauwerk contribuie la reducerea nivelului de zgomot de păși și a sunetelor de impact.

Atmosferă caldă în fiecare cameră

Procedurile corecte de instalare și lipire ale parchetului asigură proprietăți de absorbție a zgomotului, prin atenuarea impactului și a presiunii asupra suprafeței de podea. Cu tehnologia Silente, parchetul Bauwerk contribuie la reducerea nivelului de zgomot de pași și a sunetelor de impact.

parchet-triplu-stratificat-amosfera.jpg
parchet-triplu-stratificat-resursa-nat.jpg

Sustenabilitate

Când vine vorba de lemn, lucrăm cu un material și o resursă naturală

Copacii care sunt folosiți la fabricarea straturilor de parchet sunt tăiați exclusiv în condiții stricte de sustenabilitate, iar fiecare copac doborât este înlocuit cu unul nou. În sens direct, acesti copaci capătă o a doua viață ca podele în casa ta. Parchetul din lemn real este sanàtos pentru med rezidențiale, find singurul tip de pardoseală cu adevärat durabilă.

Consultanță de proiect
Un proiect unic înseamnă alegeri în armonie cu tine

Te așteptăm la showroom să înțelegem ce vrei să obții de la spațiul de acasă și cum putem pune în valoare ideile și alegerile tale. Echipa de consultanță Kulttur te ajută să explorezi în detaliu posibilitățile de personalizare pentru sistemele de parchet pentru ca tu să te bucuri mai departe de designul interior.

parchet-triplu-stratificat-armonie.jpg