usi-interior-sticla-featured.jpg

Uși interior sticlă

Primește lumina naturală în casă ca pe un musafir binevenit.

Ușile de sticlă securizată transferă lumina naturală prin încăperi și influențează percepția asupra dimensiunilor spațiului.

Camerele par mai mari datorită tranzițiilor transparente, spațiul se extinde și primești un aport foarte sănătos de lumină naturală.

Îți vei mulțumi pentru alegere în acea dimineață strălucită când lumina soarelui inundă interiorul, ori într-o seară când razele coboară din living room înspre apus.

Modele de uși sticlă

Ce model de ușă de sticlă s-ar potrivi la tine acasă?

Fiecare ușă de interior proiectată de Kulttur pentru tine este produsă și instalată individual la cele mai înalte standarde de calitate.

Chiar dacă îți dorești o dimensiune atipică sau un design unic, te ajutăm să integrezi ușile de interior în stilul arhitectural al casei tale.

Sticla este un material cu posibilități creative nelimitate

Atunci când lucrezi cu uși de sticlă în designul interior poți jongla cu variate efecte optice pentru a obține senzații de profunzime, transparență cu variate grade de opacitate pentru vizibilitate și intimitate, translucență a luminii ambientale ori tranziții invizibile între încăperi.

De asemenea, poți fi creativ cu gravări laser, print digital sau serigrafie cu modele personalizate.

Poți transforma un spațiu - de bucătărie, living room, hol sau baie - cu acces limitat de lumină într-un spațiu luminat în mod natural.

Dacă preferi sticla pentru ușile de interior, te poți baza pe durabilitate în timp fără întreținere complicată și fără probleme de aspect, sticla rămâne neschimbată.

Usa de interior din sticla securizata model VSG Digital 698

Tipuri de sticlă pentru noile tale uși

Ușile din sticlă securizată sunt foarte apreciate pentru spații moderne de locuit sau pentru birouri, unde oferă un look modern, lumină naturală și transparența armoniei sociale.

sticla-alba-usa.jpg

TSG - Sticlă securizată

Este un tip de sticlă tratată termic cu rezistență crescută la impact și la variate șocuri. În caz de spargere, suprafața de sticlă se dezintegrează în cioburi mici, neascuțite, care nu produc accidentări serioase.

  • Oferă rezistență, siguranță și securitate
  • Nu produce accidentări
  • Posibilitățile de personalizare sunt nenumărate
sticla-fume-usa.jpg

LSG - Sticlă laminată securizată

Ușile din sticlă laminată sunt compuse din două foi de sticlă securizate termic și o folie interioară, rezistentă la rupere. În caz de spargere, cioburile aderă la acest strat intermediar. 

  • Oferă rezistență, stabilitate și securitate
  • Are proprietăți de absorbție a sunetului
  • Poate fi utilizată pentru formate de uși XL
  • Posibilitate de mătuire pe amble fațete
  • Grad de opacizare ridicat

Sticla este un material fascinant pentru designul interior

Ușile de sticlă albă si fumé pot fi procesate la comandă cu variate finisaje și imprimări pentru un rezultat perfect personalizat.

Uși de sticlă albă

Pentru a obține puritate în materie de lumină, recomandăm ușile din sticlă albă care rămân neutre din punct de vedere al culorii.

În producția sticlei albe, conținutul de oxid de fier este redus pentru a minimiza nuanța de verde. Sticla albă aduce la interior lumină de calitate superioară și pune în valoare culorile naturale din ambient.

Usa de interior din sticla securizata model Grids LD 691

Uși de sticlă cu efect fumuriu

Poți alege variante de sticlă laminată securizată cu nuanțe de griuri și efecte mate care oferă un grad ridicat de intimitate, insă păstrează calitatea translucidă a sticlei pentru a permite luminii să circule.

Tonurile de gri și alte nuanțe colorate sunt realizate prin intermediul unei pelicule interioare care variază în intensitate pentru a obține efectele dorite.

sticla-fume-usa.jpg

Sticla este un material fascinant pentru designul interior

Imprimare digitală

În procesul de imprimare digitală, un design personalizat poate fi imprimat pe folia de securitate
interioară a unei sticle laminate.

Serigrafie

Pentru serigrafie pe ușa de sticlă, cerneala ceramică este "coaptă" și sigilată permanent în sticlă în timpul procesului de fabricație a sticlei securizate termic.

Tehnologia laser

În acest proces, laserul pătrunde cu 0,3 mm adâncime in suprafață, iar fasciculele controlate cu precizie permit crearea imaginilor pe sticlă prin alinierea punctelor.

Kulttur + Griffwerk.
Calitate germană și creativitate în design

Pentru producția sistemelor de uși de sticlă lucrăm cu compania Griffwerk (Germania). Griffwerk sunt producători de feronerie pentru usi de inaltà calitate cu funcționalitate ridicată și design creativ. Proiectele la comandă realizate în fabrica Griffwerk sunt mereu desăvârsite.