about-us.jpg

Cunoaștem importanța unui proiect de design interior pur personal

Atunci când te ocupi de un proiect de construcție, renovare și design interior, știm că absolut totul contează pentru tine, de la alegeri estetice, la criterii de calitate, rezistență în timp, investiție financiară, termene de livrare si montaj. Misiunea noastră este să te ajutăm să te bucuri de un proiect pur personal și bine realizat.

despre.jpg

Suntem experți în realizarea finisajelor de cadru

Ușile, parchetul, ferestrele sunt element de design care definesc cadrul unei amenajări interioare.

La Kulttur suntem foarte atenți cu alegerile sofisticate de design care definesc o atmosferă domestică personalizată. Suntem specializați în 3 sectoare principale: parchet, uși de interior și exterior, ferestre - pentru a oferi contextul ideal care incadrează designul interior.

despre.jpg

Designul este un proces colaborativ.

Noi suntem Kulttur, o echipă formată din specialiști pentru fiecare etapă de dezvoltare a proiectului tău de design.

member-alex-rica.jpg
Alex R.
nume-prenume5.jpg
Jurgen R.
nume-prenume4.jpg
Alexandru L.
nume-prenume7.jpg
Marius P.
nume-prenume2.jpg
Florin B.
nume-prenume6.jpg
Stefan M.
nume-prenume3.jpg
Veronica L.
nume-prenume1.jpg
Georgiana B.
Usi de interior  filomuro furnir

Cheia care deschide toate ușile este o soluție personalizată de design.

De peste 10 ani, Kulttur este un studio de design cu expertiză în uși, parchet și ferestre realizate la comandă, domenii ultra-specializate care pun în valoare ansamblul unei amenajări.

Ne dorim să îți ridicăm standardele în materie de calitate și să livrăm rezultate peste așteptări pentru fiecare proiect.

parchet lemn stratificat

Sisteme de parchet

Atunci când suprafața aduce profunzime în designul interior.

Parchetul este suprafața pe care pășești zilnic, șevaletul de sub tălpi, cu un termen de utilizare de minim 15-20 ani. Te ajutăm să faci toate alegerile corecte pentru a te bucura de parchet cu fiecare pas.

usa-interior-cat-land.jpg

Uși

Deschide ușa creativității în designul la comandă.

Ușile de interior Kulttur sunt proiectate cu ajutorul unui sistem avansat de personalizare care include modele, culori si finisaje special, elemente gândite să se potrivească perfect pentru proiectul tău.

Internorm Romania

Ferestre

Ferestrele sunt interfața dintre lumea interioară și lumea exterioară

Lucrăm cu producătorul de ferestre Internorm, numărul 1 în Europa, pentru nivelul superior de performanță în izolația termică, etanșeitate, siguranță și aspect estetic. Proiectele Kulttur pentru suprafețele vitrate ale casei asigură rezultate excepționale la nivel de design și utilitate.

Deschide ușa creativității în designul la comandă

Ușile Kulttur pot fi configurate să funcționeze în sute de personalizări de culori, materiale, dimensiuni și forme. Un proiect personalizat pentru ușa de exterior completează arhitectura rezidențială și reprezintă un portal către universul tău interior.

Configurator Usi exterior

Servicii

Cultura calității pentru detaliu și pentru imaginea de ansamblu

Echipa Kulttur te ghidează în toate etapele de proiect, începând de la detalii tehnice, măsurători, montaj expert și programe de after-care și garanție pentru îngrijirea produselor achiziționate.

ext-servicii-consultanta.svg
Consultanță tehnică și estetică
ext-servicii-masuratori.svg
Măsurători și
proiectare
ext-servicii-montaj.svg
Montaj
Intretinere si garantie Kulttur
Întreținere și garanție

Când planul de pe hârtie trebuie adus în realitate, e bine să ai un plan bun.

Ne aplicăm expertiza în etape precise de renovare - alegerea, proiectarea și montajul parchetului, ușilor și ferestrelor - pentru a-ți simplifica eforturile de ansamblu. Ne asumăm acest efort de planificare tehnică pentru ca tu să te bucuri de proiectul final.

despre-noi-planul.jpg
hywood design personalizat

Hai să dezvoltăm un proiect împreună

Consultanța de proiect e primul pas în dezvoltarea unui design personalizat. Credem în dezvoltarea unor idei și soluții tehnice particulare pentru fiecare proiect, idei cu care vor îmbătrâni bine, care devin din ce în ce mai bune cu trecerea timpului.

Parteneri de lucru

Lucrăm cu parteneri foarte serioși pentru a garanta reușita unor proiecte exemplare. Ne respectăm clienții și valoarea investițiilor în design interior, ne dorim să primești calitatea pe care o aștepți.

Soluțiile furnizorilor noștri sunt testate în repetate rânduri, iar nivelul de calitate se confirmă cu fiecare proiect nou.

Logo Lebo Doors
Logo Wippro
Logo Internorm
Logo Bawerk
Logo Griffwerk
Logo terHurne