Usa de exterior model Sonnenstein

Usi exterior lemn

O usa de exterior din lemn multistrat are propria carismă.

Uaa rezidenţială este un element central de design pentru exteriorul clădirii. Lemnul oferă un element de prestigiu şi naturaleţe pentru usa de intrare, fiecare esență de furnir de lemn are personalitate şi o textură aparte, iar posibilităţile de proiectare sunt nenumărate.

Toate usile din lemn pot fi proiectate într-o varietate de finisaje: uleiate, periate, vopsite sau lăcuite natural. Acestea sunt tratate cu o procedură de lăcuire multistrat folosind un sistem din două componente (2K) cu culorile standard, prin care se asigură strălucire şi rezistență în timp.

Usile de exterior într-un canat, cu părţi laterale sau cu luminator, sunt realizate din lemn multistrat, cu miez de izolatie termică şi panouri metalice pe ambele părți împotriva deformării survenite în urma diferenţelor de temperatură.

exterior-lemn-tablou.jpg

Usile de lemn sunt ca un tablou natural pentru intrarea în casă

Poți alege dintr-o varietate de modele de furnir din lemn natural de molid, precum şi alte tipuri de lemn precum zadă, frasin, stejar sau meranti, fie lemn antic refolosit.

Fiecare suprafață este unică - lemnul este un produs natural, astfel finisajele variază în funcţie tipul lemnului, nuanțele dominante şi venatura lemnului.

Grija pentru lemn porneşte încă din pădure

Copacii sunt parte din exploatări silvice regenerabile, astfel grija pentru lemn porneşte încă din pădure.

Finisajele de lemn natural sunt obținute cu ajutorul unei resurse lemnoase de calitate, iar prin intermediul manoperei de productie, fiecare usa devine în sine o operă de artă.

resurse-regenerabile.webp
exterior-lemn-stratificat.jpg

Usi de exterior din lemn stratificat pentru case pasive.

Casa pasivă înseamnă o termoizolaţie eficientă care reduce semnificativ pierderile de căldură pentru a oferi randament termic.

Usile sunt punti termice, astfel trebuie să îndeplinească o serie de condiţii necesare schimbului termic şi izolării fonice.

Kulttur asigură un portofoliu foarte variat de usi de exterior din lemn multistrat, cu caracteristici tehnice speciale, de diferite culori, dimensiuni şi forme, ideale pentru case pasive.

Cum arată usa către spațiul tău personal?

Usile de exterior sunt proiectate pe comandă într-o multitudine de variante de finisaje cu furnir natural şi pot fi adaptate foarte uşor stilului tău architectural, inclusiv unor criterii tehnice destul de stricte.

Proiectate de tine alături de noi la showroom, uşile sunt realizate manual în Austria la standarde înalte de calitate.

  • Ai posibilitatea de a proiecta usi cu insertii vitrate
  • Suprafata uşii este rezistentă la intemperii
  • Sunt dotate cu sisteme anti-efracție moderne și performante
  • Asigură rezistență îndelungata, conform normelor DIN și EN
  • Asigură rezistență sporita la antiefracţie, standarde RC1 sau RC2
  • Asigură izolație termică sporită, fiind ideale pentru case pasive
Servicii de consultanță - Usi exterior