usa de interior glisanta Lebolit

Uși interior glisante

Ușile culisante sunt soluții ingenioase pentru provocări arhitecturale.

Uneori deschiderea unei uși poate fi problematică pentru o anumită configurație de spațiu.

Ușile glisante rezolvă aceste probleme prin intermediul unor sisteme de culisare foarte inteligente, menite să ofere deschideri generoase, montate în perete sau de-a lungul peretelui, cu sau fără cadru vizibil, ori cu deschideri armonice.

Modele de uși culisante

Ce model de ușă culisantă s-ar potrivi la tine acasă?

Fiecare ușă culisantă proiectată de Kulttur pentru tine este produsă și instalată individual la cele mai înalte standarde de calitate.

Chiar dacă îți dorești o dimensiune atipică sau un design unic, te ajutăm să integrezi ușile culisante în stilul arhitectural al casei tale.

Inovație în realizarea ușilor cu sisteme de culisare

Proiectăm și executăm o gamă largă de uși de interior glisante, din sticlă sau lemn, sisteme și modele care pun în valoare tendințele actuale în design interior.

Ne dorim să aducem un element de inovație în domeniul ușilor glisante prin soluții personalizate furnizate de producători germani de renume în industrie.

Dimensiuni personalizabile

Ușile culisante sunt proiectate pentru a fi produse la dimensiuni individuale, în funcție de dimensiunile golului de zid.

Usa de interior glisanta Cross, din lemn

Deschideri și închideri silențioase

Ușile culisante sunt disponibile cu finisaje multiple, adecvate pentru designul interior cu o multitudine de dominante cromatice sau texturale – lemn (lemn periat, uleiat sau lăcuit natural), sticlă satinată.

ușă glinsata din sticla cu sistem de glisare negru

Finisaje în ton cu stilul tău

Ușile culisante sunt disponibile cu finisaje multiple, adecvate pentru designul interior cu o multitudine de dominante cromatice sau texturale – lemn (lemn periat, uleiat sau lăcuit natural), sticlă satinată.

glisante-finisaje2.jpg

Asocieri multiple

Toate sistemele de uși culisante pot fi combinate cu aproape toate modelele de uși de interior sau pot fi adaptate cu lejeritate pentru conceptul tău de design.

glisante-asocieri.jpg
glisante-dubla-functionalitate.jpg

O singură ușă cu dublă funcționalitate pentru a crea noi spații utile

Moderne și practice, ușile glisante servesc ca soluții tehnice cu dublă funcționalitate – acestea pot fi folosite ca uși de sine-stătătoare (pentru camere sau dressing room), dar și ca perete despărțitor atunci când vrei să separi în zone specifice spațiile de interior.

Senzația unui spațiu mult mai mare

Ușile glisante din sticlă securizată sau din lemn sunt o alternativă ingenioasă pentru spațiile de mici dimensiuni, unde montajul unei uși clasice, batante, ar reduce vizibil sau perceptual dimensiunile spațiului.

glisante-spatiu.jpg
usi glisante consultanta

Consultanță de proiect și soluții pentru arhitecți și designeri

Dacă ești arhitect, designer sau ai un proiect care include realizarea unor uși de dimensiuni mari sau cu cerinte estetice deosebite, vei găsi la showroom Kulttur asistență și soluții tehnice, inclusiv o varietate de opțiuni pentru proiectul tău.

Apelează cu încredere la consultanții Kulttur înca din faza de proiectare pentru a crea proiecte care pot fi realizate cu succes.

Kulttur + Griffwerk

Pentru producția sistemelor de uși culisante lucrăm cu compania Griffwerk (Germania).

Griffwerk sunt producători de feronerie pentru uși de înaltă calitate cu funcționalitate ridicată și design creativ. Proiectele la comandă realizate în fabrica Griffwerk sunt mereu desăvârșite.