uși aluminiu

Usi exterior aluminiu

Uși de Exterior din Aluminiu - Stil și Durabilitate

Descoperiți ușile noastre din aluminiu cu rupere termica!

Aluminiul, un material industrial de top, oferă personalitate, rezistență și versatilitate. Ideal pentru uși de exterior rezidențiale și comerciale, aceste uși pun accent pe securitate, durabilitate și valori estetice.

Perfecte pentru case, apartamente sau spații de afaceri, ușile noastre din aluminiu combină funcționalitatea cu un design sofisticat.

Modele de usi aluminiu exterior

Descopera modele!

Usile de aluminiu realizate de Kulttur sunt proiectate pe baza unor personalizări exacte în ceea ce privește designul, securitatea, dimensiunea si extra-opțiunile necesare.

Toate soluțiile Kulttur pentru usi rezidențiale de aluminiu optimizează securitatea și funcționalitatea pentru a pune în valoare aspectul estetic.

Configurează usa de aluminiu

Cu ajutorul configuratorului Kulttur poți încerca multiple variante de personalizare pentru usa de aluminiu astfel încât să arate exact cum îți dorești.

Configurator Usi exterior

Aluminiul ridică un standard înalt de versatilitate

Alegerea aluminiului ca material tematic pentru designul usii oferă un look ultra-modern, inclusiv o serie de avantaje tehnice foarte binevenite.

Coeficient termic sporit de până la 0.89 W/m2k și izolație fonică ridicată

Usile de aluminiu sunt eficiente din punct de vedere termic și acustic datorită unei construcții speciale cu proprietăți izolatoare.

Rezistență antiefracție RC1, RC2 sau RC3

Închiderile în mai multe puncte de siguranță și construcția usilor asigură protecție ridicatp împotriva intrușilor experimentați care pot utiliza unelte de spargere grele.

Durabil și usor de întreținut

În timp ce lemnul ar putea avea nevoie de refinisare ocazională, aluminiul este vopsit în camp electrostatic, un finisaj foarte dur, ușor de întreținut, care nu ruginește, va rezista la zgârieturi și intemperii și va arăta fantastic pe toată durata de viață a usii.

Usile din aluminiu sunt 100% reciclabile

Impactul asupra mediului este un domeniu în care aluminiul excelează. Materialul este 100% reciclabil, ceea ce înseamnă că atunci cand usile tale trebuie înlocuite, acestea pot fi reprocesate pentru a crea noi usi din aluminiu.

Valori ridicate de producție

Usile de exterior din aluminiu sunt produse cu materiale și tehnologii de înaltă calitate care asigură rezistența în timp pentru utilizarea în condiții de trafic intens.

Personalizare la detaliu

Kulttur pune la dispoziție o varietate de personalizări, de la vitraje de sticlă, alegeri cromatice în culori RAL, modele geometrice aparte, stiluri de mânere, ori sisteme de acces cu cod sau cu amprentă pentru smart homes.

Servicii de consultanță - Usi exterior
Servicii de consultanță

Principalul obiectiv Kulttur este să asigurăm clienților servicii de consultanță, proiectare și montaj expert pentru usi de exterior realizate la cele mai înalte standarde de siguranță.

Mai mult decât servicii tehnice, un consultant Kulttur te va ajuta să faci alegerile de stil potrivite pentru casa ta, în funcție de un proiect architectural sau de criteriile tale estetice.