ușă de exterior gri cu ardezie

Usi exterior

Deschide usa către un sentiment numit acasă

Popoarele antice aveau o legătură specială cu usa de intrare. O protejau cu simboluri sacre, iar înainte de a ieși sau intra, incantau anumite mantre pentru binecuvântare.

În zilele noastre, usa de exterior păstrează aceleași semnificații simbolice, dar mijloacele moderne de producție ne permit personalizări avansate, la nivel de detalii, funcționalități, siguranță și design, totul pentru a simți, când trecem pragul usii, acel sentiment magic numit acasă.

Tipuri de usi exterior

Usi exterior de aluminiu

Usile de exterior din aluminiu sunt vârf de gamă în materie de design ultra-modern. Acestea oferă siguranță și durabilitate în timp, la un preț accesibil.

Usile din aluminiu prezintă o izolație termică optimă de până la 0,89 W/m2K și rezistență la intemperii.

usa de exterior din aluminiu
usi exterior aluminiu cu puișor
ușă de exterior alba cu sricla model Glimmer
usi-exterior-prezentare-aluminiu2.jpg

Usi exterior de lemn

Pentru usile de exterior de lemn, Kulttur oferă o multitudine de variante de finisaj cu furnir natural, Fundermax sau vopseluri RAL.

Usile de exterior din material lemnos au un coeficient termic de până la 0,69 W/m2K, fiind ideale pentru proiectele de case pasive.

Configurator de usi exterior

Explorează o multitudine de variante creative pentru usa ta

Configuratorul de usi exterioare din aluminiu îți permite să alegi dintr-o gamă generoasă de modele, culori, dimensiuni și forme realizate pe comandă.

Usile de exterior sunt construite pentru siguranță, funcționalitate, eficiență termică, iar în centrul activității noastre, ușile Kulttur sunt opere de design personalizat.

Configurator Usi exterior

Servicii Usi Exterior

Cultura calității pentru detaliu și pentru imaginea de ansamblu

Echipa Kulttur te ghidează în toate etapele de proiect, începând de la detalii tehnice, masurători, montaj expert și programe de after-care și garantie pentru îngrijirea produselor achizitionate.

ext-servicii-consultanta.svg
Consultanță tehnică
și estetică
ext-servicii-masuratori.svg
Măsurători și
proiectare
ext-servicii-montaj.svg
Montaj
ext-servicii-productie.svg
Producție
Avem peste un deceniu de experiență în proiectarea și furnizarea de uși la comandă.

Avem peste un deceniu de experiență în proiectarea și furnizarea de usi la comandă.

Kulttur asigură sisteme de usi pentru toate cerințele, modelele și stilurile: usi de interior și usi de exterior, usi coordonate pentru clădiri comerciale și publice, inclusive uși antifoc.

Lucrăm cu materiale precum lemnul, piatra, oțelul, ceramica sau betonul, alături de zeci de designuri și tehnologii smart disponibile pentru usa de exterior.

Frezări subtile, aplicații din oțel inoxidabil, geamuri nobile, placări și panouri laterale, sunt elemente de design individuale care aduse împreună vor crea usa care te primește acasă.

Servicii de consultanță

Principalul nostru obiectiv este să asigurăm clienților servicii de consultanță, proiectare și montaj expert pentru uși de exterior realizate la cele mai înalte standarde de siguranță.

Mai mult decât servicii tehnice, un consultant Kulttur te va ajuta să faci alegerile de stil potrivite pentru casa ta, în funcție de un proiect architectural sau de criteriile tale estetice.

Servicii de consultanță - Usi exterior

Kulttur + Wippro (Austria). Tehnologii inovatoare de producție uși personalizate.

Producția usilor Kulttur este realizată de compania Wippro (Austria). Fiecare model de usa marca Wippro este construit ca standard cu sisteme de izolație termică, rezistență la sarcina vântului, etanșeitate la apă și măsuri anti-efracție performante, garantate de un strict control al calității.

 

Usi exterior de lemn

Toate usile de exterior proiectate și furnizate de Kulttur sunt produse la comandă și funcționează ideal pentru case pasive.

Control strict al calității

O usa Wippro este realizată și verificată cu control continuu al calității producției confirmat de un centru de testare notificat.