usi interior

Usi interior

Usile de interior trebuie să te inspire!

Usile de interior Kulttur asigură o multitudine de soluții tehnice și variante estetice care pun în valoare perfect casa ta.

Așa cum designul interior reflectă personalitatea gazdelor, usile trebuie să se potrivească armonios în ansamblul conceptului de design.

Un proiect reușit în domeniul nostru înseamnă să te bucuri de usile interioare toată viața pentru că te inspiră, te reprezintă în totalitate, funcționează perfect din punct de vedere tehnic și reprezintă alegeri de stil asumate și bine gândite.

Pentru usile noastre de interior am ales sa oferim manerele cu tehnologia Smart2Lock de la renumitul producator German Griffwerk. Alegeti manerele pentru usile tale din webshop-ul nostru!

Tipuri de usi interior

Usi interior laminate

Usile de interior laminate, reprezintă o alegere tehnică inteligentă, inclusiv o alternativă economică pentru a înlocui lemnul natural în realizarea usilor. Durabilitarea aestori usi interioare se datoraza materialului Lebolit. Acestea usi se produc la dimensiuni individuale.

ușă interior laminata Luana 1
ușă de interior laminata cu luminator
usa interior Linje 1 camera copii
usa de interior model Atlantis cu sticla securizata

Usi interior albe, vopsite

Albul induce o senzație de calm și serenitate, luminează orice încăpere și se potrivește cu orice alegere cromatică pentru designul interior. Usile albe de interior, fac parte din gama moderna cat si din gama clasica.

Usi filomuro

Usile filomuro se integrează perfect în perete, fără tocuri, rame, balamale și alte elemente vizibile pentru a evidenția simplitatea unei suprafețe plane și continuitatea cu peretele.

Usi filomuro vopsite alb
ușă de interior Filomuro cu lemn vintage
ușă de interior din lemn stratificat
detaliu ușă de interior furnir

Usi interior lemn

Colecțiile de furnir Kulttur acoperă o gama variată de esențe lemnoase naturale, printre care stejar, arțar, fag, abanos, frasin, nuc, pin, teak și stejar alb.

Usi interior sticlă

Usile din sticla securizată oferă lumină naturală și transparența armoniei sociale și sunt excelente pentru spații rezidențiale sau pentru birouri ultra-moderne.

ușă dubla din sticla securizata
Usa din sticla securizata model Deco LD 583-twoside
uși de interior glisante din lemn cu sticla
ușă glinsata din sticla cu sistem de glisare negru

Usi interior glisante

Montate în perete sau de-a lungul peretelui, cu sau fără cadru vizibil, ori cu deschideri armonice, ușile glisante oferă deschideri generoase datorită unor sisteme de culisare inteligente.

Consultanță in alegerea usilor de interior

Integrează usile de interior în stilul casei tale.

Alături de ajutorul unui consultant Kulttur, vei găsi toate ingredientele care contribuie la realizarea unei viziuni de design. Usureaza-ți alegera usilor de interior pentru proiectul tău.

De asemenea, te putem ajuta să obții soluții optime pentru bugetul tău și să te încadrezi la termen în calendarul proiectului de amenajare.

Avem experiență de peste 10 ani în acest domeniu particular, iar proiectele create pentru clienții noștri au transformat  Kulttur într-o companie performantă care oferă soluții personalizate și de înaltă calitate.

Kulttur îți oferă posibilitatea de a comanda usi de interior la dimensiuni individuale. Mai întâi măsurăm, după care lansăm comanda individuală  la producător, conform măsuătorilor realizate in șantier.

echipa consultanți Kulttur
consultanți Kulttur
Programează o vizită la showroom

Vii la Kulttur pentru că ai nevoie de sfaturi specializate despre uși de interior.

Mai mult decât sfaturi, în mod sigur ai nevoie de inspirație, sisteme de calitate, cât și o varietate generoasă de alegeri estetice.

Echipa Kulttur te susține în toate etapele de consultanță pentru personalizarea ușilor, proiectare și achiziție, inclusiv măsurători, coordonare de proiect și montaj expert.

Parteneri de lucru

Proiectele personalizate de uși de interior sunt fabricate la comandă de producătorii Lebo (Germania), Wippro (Austria) și GriffWerk (Germania).

Am testat și consolidat aceste parteneriate în timp pentru a ne asigura de calitatea produselor și pentru a garanta proiecte exemplare.

Logo Lebo Doors
Logo Wippro
Logo Griffwerk