usi interior

Usi interior

Usile de interior trebuie să te inspire!

Descoperiți ușile de interior de la Kulttur, care oferă soluții tehnice avansate și opțiuni estetice diverse, pentru a valorifica orice spațiu. Fiecare ușă de interior reflectă personalitatea gazdelor, integrându-se armonios în conceptul de design al casei.

La Kulttur, credem că o ușă de interior reprezintă mai mult decât un simplu acces; ea inspiră, reprezintă alegerea stilului tău și asigură funcționalitate de lungă durată.

Alegeți manere inovatoare cu tehnologia Smart2Lock de la Griffwerk pentru ușile dvs. de interior - disponibile acum în webshop-ul nostru!

Tipuri de usi interior

Uși Laminate

Alegeți ușile de interior laminate de la noi pentru o combinație inteligentă de stil și eficiență economică. Aceste uși, realizate cu materialul inovator Lebolit, oferă un echilibru ideal între estetică și durabilitate, fiind o alternativă practică la lemnul natural. Producem uși laminate la dimensiuni personalizate, asigurând un fit perfect pentru orice spațiu.

ușă interior laminata Luana 1
ușă de interior laminata cu luminator
usa interior Linje 1 camera copii
usa de interior model Atlantis cu sticla securizata

Uși Albe și Vopsite

Descoperiți farmecul ușilor de interior albe și vopsite, care aduc calm și serenitate în orice încăpere. Perfecte pentru a se potrivi cu orice paletă cromatică, ușile noastre albe adaugă luminozitate și stil, fiind ideale atât pentru designul modern, cât și pentru cel clasic. Alegeți din gama noastră variată pentru a completa perfect decorul casei dvs.

Uși Filomuro

Descoperiți ușile filomuro, soluția ideală pentru a aduce un stil minimalist și modern în interiorul casei dvs. Aceste uși unice se integrează fără efort în perete, eliminând nevoia de tocuri sau rame vizibile, oferind o suprafață plană și netedă care se continuă armonios cu peretele. Alegeți ușile filomuro pentru un design interior curat și sofisticat.

Usi filomuro vopsite alb
ușă de interior Filomuro cu lemn vintage
ușă de interior din lemn stratificat
detaliu ușă de interior furnir

Uşi lemn

Explorați colecțiile noastre de uși de interior din lemn de la Kulttur, care prezintă o gamă largă de esențe lemnoase naturale. Cu varietăți precum stejar, arțar, fag, abanos, frasin, nuc, pin, teak și stejar alb, oferim soluții diversificate pentru orice stil de design interior. Alegeți ușile noastre din lemn pentru un touch natural și sofisticat în casa dvs.

Usi sticlă

Descoperiți frumusețea ușilor din sticlă securizată, ideale pentru a aduce lumină naturală și un sentiment de deschidere în spații rezidențiale sau birouri ultra-moderne. Aceste uși elegante nu doar că asigură transparență și armonie vizuală, dar sunt și o alegere practică pentru medii contemporane, oferind funcționalitate și stil.

ușă dubla din sticla securizata
Usa din sticla securizata model Deco LD 583-twoside
uși de interior glisante din lemn cu sticla
ușă glinsata din sticla cu sistem de glisare negru

Usi glisante

Montate în perete sau de-a lungul peretelui, cu sau fără cadru vizibil, ori cu deschideri armonice, ușile glisante oferă deschideri generoase datorită unor sisteme de culisare inteligente.

Consultanță in alegerea usilor de interior

Integrează usile de interior în stilul casei tale.

Alături de ajutorul unui consultant Kulttur, vei găsi toate ingredientele care contribuie la realizarea unei viziuni de design. Usureaza-ți alegera usilor de interior pentru proiectul tău.

De asemenea, te putem ajuta să obții soluții optime pentru bugetul tău și să te încadrezi la termen în calendarul proiectului de amenajare.

Avem experiență de peste 10 ani în acest domeniu particular, iar proiectele create pentru clienții noștri au transformat  Kulttur într-o companie performantă care oferă soluții personalizate și de înaltă calitate.

Kulttur îți oferă posibilitatea de a comanda usi de interior la dimensiuni individuale. Mai întâi măsurăm, după care lansăm comanda individuală  la producător, conform măsuătorilor realizate in șantier.

echipa consultanți Kulttur
consultanți Kulttur
Programează o vizită la showroom

Vii la Kulttur pentru că ai nevoie de sfaturi specializate despre uși de interior.

Mai mult decât sfaturi, în mod sigur ai nevoie de inspirație, sisteme de calitate, cât și o varietate generoasă de alegeri estetice.

Echipa Kulttur te susține în toate etapele de consultanță pentru personalizarea ușilor, proiectare și achiziție, inclusiv măsurători, coordonare de proiect și montaj expert.

Parteneri de lucru

Proiectele personalizate de uși de interior sunt fabricate la comandă de producătorii Lebo (Germania), Wippro (Austria) și GriffWerk (Germania).

Am testat și consolidat aceste parteneriate în timp pentru a ne asigura de calitatea produselor și pentru a garanta proiecte exemplare.

Logo Lebo Doors
Logo Wippro
Logo Griffwerk