Uși interior albe vopsite

Uși interior

O ușă de interior trebuie să te inspire.

Sistemele de personalizare uși de la Kulttur asigură o multitudine de soluții tehnice și variante estetice care pun în valoare perfect casa ta.

Așa cum designul interior reflectă personalitatea gazdelor, ușile trebuie să se potrivească armonios în ansamblul conceptului de design.

Un proiect reușit în domeniul nostru înseamnă să te bucuri de ușile de interior toată viața pentru că te inspiră, te reprezintă în totalitate, funcționează perfect din punct de vedere tehnic și reprezintă alegeri de stil asumate și bine gândite.

Tipuri de uși

Uși laminate

Ușile laminate reprezintă o alegere tehnică inteligentă, inclusiv o alternativă economică pentru a înlocui lemnul natural în realizarea ușilor.

ușă interior laminata Luana 1
ușă de interior laminata cu luminator
ușă interior vopsita alb
ușă de interior model Atlantis cu sticla securizata

Uși albe vopsite

Albul induce o senzație de calm și serenitate, luminează orice încăpere și se potrivește cu orice alegere cromatică pentru designul interior.

Uși filomuro

Ușile filomuro se integrează perfect în perete, fără tocuri, rame, balamale și alte elemente vizibile pentru a evidenția simplitatea unei suprafețe plane și continuitatea cu peretele.

ușă filomuro cu tapet
ușă de interior Filomuro cu lemn vintage
ușă de interior din lemn stratificat
detaliu ușă de interior furnir

Uși interior lemn

Colecțiile de furnir Kulttur acoperă o gama variată de esențe lemnoase naturale, printre care stejar, arțar, fag, abanos, frasin, nuc, pin, teak și stejar alb.

Uși sticlă

Ușile din sticlă securizată oferă lumină naturală și transparența armoniei sociale și sunt excelente pentru spații rezidențiale sau pentru birouri ultra-moderne.

ușă dubla din sticla securizata
Usa din sticla securizata model Deco LD 583-twoside
uși de interior glisante din lemn cu sticla
ușă glinsata din sticla cu sistem de glisare negru

Uși glisante

Montate în perete sau de-a lungul peretelui, cu sau fără cadru vizibil, ori cu deschideri armonice, ușile glisante oferă deschideri generoase datorită unor sisteme de culisare inteligente.

Servicii de consultanță

Integrează ușile de interior în stilul casei tale.

Alături de ajutorul unui consultant, la showroom Kulttur vei găsi toate ingredientele care contribuie la realizarea unei viziuni de design.

De asemenea, te putem ajuta să obții soluții optime pentru bugetul tău și să te încadrezi la termen în calendarul proiectului de amenajare.

Avem experiență de peste 10 ani în acest domeniu particular, iar proiectele create pentru clienții noștri au transformat  Kulttur într-o companie performantă care oferă soluții personalizate și de înaltă calitate.

echipa consultanți Kulttur
consultanți Kulttur
Programează o vizită la showroom

Vii la Kulttur pentru că ai nevoie de sfaturi specializate despre uși de interior.

Mai mult decât sfaturi, în mod sigur ai nevoie de inspirație, sisteme de calitate, cât și o varietate generoasă de alegeri estetice.

Echipa Kulttur te susține în toate etapele de consultanță pentru personalizarea ușilor, proiectare și achiziție, inclusiv măsurători, coordonare de proiect și montaj expert.

Parteneri de lucru

Proiectele personalizate de uși de interior sunt fabricate la comandă de producătorii Lebo (Germania), Wippro (Austria) și GriffWerk (Germania).

Am testat și consolidat aceste parteneriate în timp pentru a ne asigura de calitatea produselor și pentru a garanta proiecte exemplare.

Partener Lebo Doors - Usi interior si exterior
Partener Wippro - Usi interior
Partener Griffwerk - Usi interior