despre.jpg

Proiecte Kulttur

Atunci când lucrăm un proiect, ne dorim ca rezultatul să fie exemplar pentru un studiu de caz. Le mulțumim clienților care au făcut posibile proiectele cu care ne mândrim. Fiecare studiu de caz detaliază modul nostru de abordare – de la provocarea de proiect la soluția tehnică oferită și rezultatul final.

Nordis Hotels, divizia hotelieră a grupului Nordis, va inaugura în vara lui 2023 un nou hotel de 5 stele, Nordis Mamaia, care va oferi o experiență de lux pentru turiștii pe litoralul Mării Negre. 

Claudia Lorentz este arhitect și designer de interior. Când era mică își dorea să fie medic, dar a ajuns să proiecteze spitale.

Când intri în casa lui Răzvan, vei fi surprins să vezi imediat lângă bucătăria de la parter o incintă cu pereți de sticlă care găzduiește 2 automobile “supercar” suprapuse pe o platformă liftantă, un Porsche 911 negru și un Ferrari California roșu pur-sânge.

Cele mai frumoase case din București sunt ascunse pe străduțele secundare și uneori nu pot fi văzute decât de la exterior, din stradă.

Primul lucru pe care îl vezi când te apropii de o casă este ușa de intrare, iar primul lucru pe care îl atingi este mânerul. Ușa este un portal de trecere din exterior în interior, iar la nivel inconștient, ușa dă tonul relației cu casa.