ușa de interior din stejar Zitrin Q

Usi interior lemn

Usi de interior din lemn stratificat și furnir natural.

Fiecare usa din colecția de furniruri de lemn aduce în casa ta un element de natură pură, un element personal și unic pentru stilul tău.

În materie de finisaje naturale pentru usi la comandă, Kulttur propune o varietate de furniruri din lemn de înaltă calitate, cu detalii excelente pentru un design interior clasic sau modern.

lemnul-ne-inspira.jpg

Lemnul ne inspiră pentru că are atât istorie, cât și prezent și viitor.

Pentru a obține finisaje de lemn natural de calitate superioară, accentul se pune pe resursa lemnoasă și pe manopera de producție a usilor.

Fiecare model de usa din lemn stratificat este placat cu furnir natural realizat de meștesugari de renume din Austria, iar fiecare usa este în sine o operă de artă.

Copacii care oferă resursa lemnoasă sunt parte dintr-o exploatare sustenabilă, astfel grija pentru lemn pornește încă din pădure.

Usile de lemn sunt mereu clasice, întotdeauna contemporane

Usile de interior sunt suprafețe verticale în tabloul casei care expun frumusețea și căldura lemnului ca o operă de artă.

Dacă iubești designul simplu și elegant, pus în valoare de frumusețea lemnului natural, colecția de furnir de la Kulttur este o usa deschisă pentru posibilități creative.

Toate usile din lemn pot fi proiectate într-o mare varietate de finisaje: uleiate, periate, vopsite sau lăcuite natural. Acestea sunt tratate cu lacuri și substanțe speciale prin care se asigură strălucire și rezistență în timp.

  • Pot fi ușor armonizate cu piesele de mobilier
  • Sunt finisate cu lacuri ecologice
  • În situații normale de exploatare sunt garantate pentru minimum 25 de ani
  • Asigură protecție fonică de 27-42 dB
lemn-deschide-usa.jpg

Deschide ușa către noi idei de design interior

Echipa Kulttur te va susține în tot parcursul proiectului, de la consultanță, proiectare, procesarea comenzii, montaj și întreținere.

Te ajutăm să faci alegerile perfecte în materie de finisaje și funcționalități pentru noile tale uși de interior. Te așteptăm cu o programare la showroom să discutăm despre proiectul tău.

Kulttur + Wippro (Austria) rafinează arta producției de usi personalizate

Usile din lemn natural sunt produse la comandă în Austria. Lemnul este comoara pădurii și elementul central de la care începe producția Wippro.

Compania lucrează exclusiv cu resurse regenerabile de lemn.

Procesarea perfectă a materialului lemnos de înaltă calitate se află în ADN-ul Wippro și fiecare usa livrată din fabrică este un exemplu pentru arta producției de uși personalizate.