ușă interior laminata Luana 1

Usi laminate

Usile laminate sunt cea mai bună investiție în armonia estetică a casei tale.

Te așteptăm la showroom Kulttur să explorezi o multitudine de posibilități creative pentru realizarea usilor de interior laminate.

Furnizăm usi laminate de calitate germană, proiectate de experții Kulttur și realizate de producătorul LEBO, gândite să se potrivească perfect cu stilul arhitectural al casei tale, inclusiv cu bugetul tău.

Modele de usi laminate

Deschide usa către imaginație

Colecțiile de usi laminate de la Kulttur includ finisaje cu esențe de lemn care pun în valoare caracterul autentic al lemnului, alături de finisaje de inox, de sticlă, metalice, ori de piele.

Explorează modele de usi laminate cu elemente geometrice, luminatoare, sisteme de glisare, detalii care funcționează de minune pentru toate tipurile de decoruri, Ai la dispoziție o gamă diversificată de culori și texturi, vei găsi cu siguranță usa potrivită pentru casa ta.

Cum sunt fabricate usile laminate?

Usile laminate sunt produse cu tehnologia CPL, un laminat multistratificat (laminat cu presiune continuă), realizat din fâșii de hârtii decorative impregnate cu rășină melaminică, rășină artificială sau lacuri de protecție.

Construcția unei usi laminate este comparabilă cu cea a pardoselilor laminate și a suprafețelor pentru blatul de bucătărie.

cum-sunt-fabricate-usile-laminate.jpg
alternativa-inteligenta-pentru-lemnul-natural.jpg

CPL - Alternativa inteligentă pentru lemnul natural

Ușile laminate reprezintă o alegere tehnică inteligentă, inclusiv o alternativă economică pentru a înlocui lemnul, un material natural utilizat în realizarea ușilor.

Material nobil, lemnul implică operațiuni de producție sofisticate, astfel alternativa ușilor laminate a devenit un nou standard de design interior pentru mediul rezidențial sau clădiri instituționale.

Ușile laminate sunt ideale pentru zonele care înregistrează un grad ridicat de uzură, zone cu trafic intens și utilizare repetată.

Usi laminate cu design personalizat pentru proiectul tău

Lucrăm cu soluții personalizate, astfel încât să oferim soluții creative pentru toate solicitările tale. Un proiect de uși implică două elemente esențiale - inspirație creativă și soluții tehnice, iar consilierii Kulttur te ajută să alegi usile laminate care se potivesc perfect pentru proiectul tău rezidențial.

Usile laminate furnizate de Kulttur sunt produse la comandă, pe dimensiuni individuale, în cadrul unor proiecte de design, astfel sunt gândite în funcție de soluții de optimizare a spațiului rezidențial sau office.

Echipa Kulttur te va ajuta cu proiectarea și alegerea finisajelor pentru usile laminate potrivite pentru căminul tău. Te așteptăm la showroom pentru consultanță de proiect, ne deplasăm pentru măsurători și asigurăm servicii de montaj profesional pentru toate usile laminate achiziționate de la noi.

hywood design personalizat

Garanția calității Kulttur + LEBO

În producția usilor de interior laminate marca LEBO sunt utilizate exclusiv materiale de înaltă calitate inspirate din natură sau produse la nivel tehnologic, care asigură utilizarea optimă a usilor în condiții de trafic intens pentru o perioadă îndelungată.

  • Colecție de usi laminate cu 16 culori și modele diferite
  • Calitate germană, garantată de LEBO
  • Rezistență sporită la șocuri, trafic, zgârieturi, uzura timpului
  • Suprafețe antiabrazive, ce facilitează curățarea cu dezinfectanți și soluții antistatice
  • Izolație fonică sporită