parchet hywood
Logo terHurne

Parchet Hywood

Hywood este un parchet hibrid din lemn natural

Parchetul Hywood de la Ter Hürne este un material hibrid pentru podele, un produs de lemn natural întărit tehnologic, proiectat și realizat pentru durabilitate, inclusiv pentru costuri reduse. În materie de funcționalitate, Hywoood rezistă la zgârieturi, urme de presiune de la mobilier, este rezistent la apă și nu se pătează.

Hywood combină tot ce este mai bun din natură și din tehnologia modernă pentru a crea ceva nou – un tip de parchet tehnologic dedicat condițiilor intense de utilizare care păstrează frumusețea naturală a lemnului.

Colecția Kulttur

Descoperă colecțiile de parchet stratificat Hywood Kulttur

Găsește inspirația pentru proiectul tău din peste 200 de variante de finisaje, dimensiuni și geometrii particulare.

Alegerile pentru stratul nobil au în vedere numărul și dimensiunea de noduri, culoarea și tipul de lemn, prezența și mărimea alburnului.

hywood parchet

Hywood este o fuziune între frumusețe naturală și inovație tehnologică

O podea “călcată în picioare” zilnic trebuie să reziste zilnic. Parchetul de lemn Hywood este net superior unui parchet din lemn simplu, deoarece Hywood este realizat dintr-o combinație de tehnologii pentru întărire, iar cea mai importantă dintre acestea este pulberea de lemn – Wood Powder.

Modul de producție este foarte inteligent și este rezultatul unei fuziuni între 6 straturi diferite de materiale. Împreună formează un parchet foarte rezistent – ​​la apă, zgârieturi adânci, urme de presiune și murdărie. Pe scurt: un parchet rezistent la orice tip de stres mecanic.

straturi hywood

Straturi parchet Hywood

 

  1. Film protector pentru etanșeizarea lemnului
  2. Strat de design din esență naturală de lemn
  3. Strat special de fuziune din pudră de lemn cu rășină
  4. Strat de bază hidroizolat
  5. Strat special de fuziune din pudră de lemn cu rășină
  6. Strat stabilizator de lemn natural

 

Podeaua Hywood rezistă cu brio la toate tipurile de stres

În viața de zi cu zi, podeaua este expusă la multe pericole potențiale: trafic intens, zgârieturi de gheare ale animalelor de casă, mutarea corpurilor de mobilier, lovituri de impact, urme de presiune și șocuri, murdărie care se acumulează în pori și în șanțuri, iar printre cele mai dăunătoare cauze de deterioare este umezeala produsă de vărsarea lichidelor sau a unei inundații.

Hywood este foarte rezistent la apă, presiune, zgârieturi și murdărie datorită fuziunii dintre 3 tehnologii - Wood Powder, Aqua Seal și Nature Protec. Fiecare dintre cele 3 tehnologii oferă un nivel ridicat de rezistență, iar atunci când sunt combinate, eficiența lor devine net superioară altor modele de parchet.

wood-powder.jpg

Wood Powder – Stratul de rezistență și protecție la zgârieturi și urme de presiune

Wood Powder este un compus format din pulbere de lemn și rășini. Prin aplicarea unei presiuni uriașe la căldură, compusul Wood Powder fuzionează cu stratul nobil de lemn și formează o singură unitate pentru a conserva și întări frumusețea naturală a lemnului și a obține o duritate impresionantă pentru placa de parchet.

Stratul de stabilizare este de asemenea fuzionat cu Wood Powder și stratul de bază hidroizolat pentru a forma o singură unitate. Împreună, acestea asigură rezistență și stabilitate maximă.

nature-protec.jpg

 

Nature Protec – Stratul de rezistență la zgârieturi, apă și murdărie

 

Nature Protec protejează suprafața Hywood prin închiderea porilor din lemn, în special împotriva murdăriei și împotriva micro-zgârieturilor inestetice.

Nature Protec este o folie de protecție care sigilează fiecare deschidere a porilor și a suprafeței structurale de lemn. Asta înseamnă că nu există locuri unde particulele de murdărie se pot bloca, astfel podeaua este ușor de curățat și își păstrează frumusețea naturală.

aqua-seal.jpg

 

Aqua Seal – Stratul de protecție împotriva apei și umezelii

 

La exterior, suprafața parchetului este protejată datorită straturilor Wood Powder și Nature Protec. În interior, stratul de bază de înaltă densitate Aqua Seal conferă rezistență la umezeală.

Sistemul inovator pentru montaj CLICKitEASY Pro formează un profil eficient cu barieră la margini, iar Aqua Seal oferă non-stop protecție împotriva infiltrăii apei și a efectelor distructive ale umezelii asupra lemnului.

healthy-living.jpg

Hywood susține un mediu sănătos pentru acasă

Pardoseala hibridă Hywood este certificată pentru un mediu domestic sănătos. Lemnul natural nu conține substanțe poluante și este neutru față de alergii.

Hywood este ușor de curățat, igienic și nu permite pătrunderea prafului și alergenilor. De asemenea, parchetul Hywood este cald și silențios și absoarbe sunetul, iar în materie de trafic zilnic, parchetul are proprietăți anti-alunecare – chiar și în încăperi umede.

În timpul procesului de fabricație, pentru colorarea scândurilor se aplică pigmenți naturali într-o soluție de apă. Procedurile sunt realizate într-un mod ecologic, fără substanțe chimice nocive. Pentru prelucrarea și finisarea plăcilor de Hywood, sunt utilizate numai ingrediente sănătoase care susțin un mediu sigur și protejat acasă.

resurse-regenerabile.webp

Hywood este un parchet realizat din lemn din resurse regenerabile

Hywood este sustenabil la toate nivelurile și optim pentru o clădire neutră din punct de vedere climatic. Parchetul Hywood este realizat din lemn din silvicultură sustenabilă, adică pentru fiecare copac utilizat în producția de Hywood sunt plantați copaci noi.

În materie de producție, Hywood este făcut să reziste o viață, datorită fuziunii dintre cele 6 straturi de consolidare, tehnologie care conferă o durabilitate extrem de ridicată pentru podele.

Când Hywood ajunge la sfârșitul ciclului său de viață, acesta poate fi reciclat 100% pentru a deveni parte din următoarea generație Hywood.

dimenisuni-generoase.webp

Plăci cu dimensiuni generoase

Colecția Hywood se distinge prin tipuri de lemn de stejar, nuc și frasin.

Plăcile de parchet Hywood sunt disponibile cu lungimi de 2,197 mm și lățimi de 233 mm și 205 mm. Toate modelele plăcilor de stejar european sunt disponibile în format extra-lat de 2375 x 270 mm, perfect pentru spații mai mari și cuprinzătoare.

Colecția Clasic

Hywood Herringbone este un model elegant, atemporal și exclusivist. Datorită designului său subțire în formatul 774 x 129 mm, acesta aduce un aspect autentic și clasic.

Modelele Herringbone sunt disponibile și în formate de plăci late și extra-late.

Colecția Herringbone

Hywood Herringbone este un model elegant, atemporal și exclusivist. Datorită designului său subțire în formatul 774 x 129 mm, acesta aduce un aspect autentic și clasic.

Modelele Herringbone sunt disponibile și în formate de plăci late și extra-late.

Colecția Noblesse

Hywood Herringbone este un model elegant, atemporal și exclusivist. Datorită designului său subțire în formatul 774 x 129 mm, acesta aduce un aspect autentic și clasic.

Modelele Herringbone sunt disponibile și în formate de plăci late și extra-late.

Logo terHurne

Kulttur + Ter Hürne

Sistemul de producție Ter Hürne este foarte flexibil în materie de proiectare personalizată a podelelor de parchet Hywood. Fiecare proiect începe cu ședințe de consultanță pentru a desemna cele mai bune soluții pentru podeaua de lemn, iar colaborarea cu Ter Hürne acoperă toate aspectele de producție pentru a livra soluții complete.

echipa kulttur foto