Ferestre Internorm

Ferestre PVC Aluminiu

La Internorm producem ferestre din PVC – aluminiu

Ferestrele din PVC – aluminiu sunt combinația perfectă, oferind numeroase beneficii prin punerea în valoare a fiecărui material în parte. Profilul din plastic se caracterizează prin calități termoizolante foarte bune și un comportament stabil în mediu cu umiditate mare.

Placarea din aluminiu oferă ferestrei la exterior o protecție desăvârșită împotriva intemperiilor, odatat cu păstrarea neschimbată a aspectului deosebit, ales.

Internorm produce ferestre din PVC și dezvoltă constant, cu angajament și ingeniozitate, tehnologia acestora, ajungând astfel marca de ferestre nr. 1 în Europa.

La Internorm producem ferestre din PVC – aluminiu, dimensionate și proiectate individual pentru proiectul tău. Se pot alege individual: dimensiunea, culoarea, accesoriile, mânerele, versiunile de securitate, protecția solară și de intimitate.

Tipurile de produse includ toate variantele de elemente existente: ferstre fixe și oscilobatante, uși de terasa, uși glisante și uși de intrare.

Detalii ferestre

Elementele noastre din PVC – aluminiu oferă un grad ridicat de securitate la efracție, o izolare fonică foarte buna, precum și o protecție termică de excepție.

Acordam întotdeauna o importanță deosebita celui mai ridicat nivel calitativ, până la cel mai mic detaliu.
Satisfacem clienții noștri cu un design perfect al îmbinărilor intre profilele din aluminiu, care asigură ferestrelor un aspect deosebit și garantează cea mai buna protecție pe parcursul multor ani.

csm_HP_029_Internorm