parchet stratificat.webp

Parchet Stratificat

Descoperiți Parchetul Stratificat Premium de la KULTTUR

La KULTTUR, oferim o gamă variată de parchet stratificat, conceput să satisfacă cele mai exigente gusturi și nevoi. Fiecare tip de parchet stratificat din colecția noastră este ales pentru durabilitatea, estetica și ușurința sa de întreținere, făcându-l perfect pentru orice locuință, spațiu comercial sau birou.

Parchetul nostru stratificat este proiectat pentru o instalare rapidă și ușoară. Cu un sistem de îmbinare eficient, montarea se face fără efort, iar întreținerea regulată este simplă, garantând menținerea aspectului impecabil pe termen lung.

Parchet dublu stratificat

Parchetul care accentuează trăsăturile lemnului autentic

Parchetul dublustratificat de la Bauwerk îmbină frumusețea și căldura lemnului natural și îți asigură confortul termic optim pentru pardoselile încălzite.

Varietatea de modele, nivelul ridicat de personalizare, alături de un control de calitate riguros sunt avantaje ale parchetului Bauwerk.

Clevaerpark stejar avorio sortare 34
parchet dublu stratificat
parchet stratificat
parchet stratificat

Parchet triplu stratificat

Suprafețe confortabile de lemn pentru interioare cu caracter nobil.

În materie de parchet, confortul înseamnă un cumul de valori senzoriale, obținute din experiența vizuală și tactilă, inclusiv argumente raționale.

Parchetul triplu stratificat bifează toate criteriile tehnice importante – confort termic, stabilitate, rezistență în timp.

Parchet Hywood

Suprafețe confortabile de lemn pentru interioare cu caracter nobil.

În materie de parchet, confortul înseamnă un cumul de valori senzoriale, obținute din experiența vizuală și tactilă, inclusiv argumente raționale.

Parchetul triplu stratificat bifează toate criteriile tehnice importante – confort termic, stabilitate, rezistență în timp.

1101280421_HW_Q01_Eiche-Capitol-Reef_Buero_Milieu-RS_V02.jpg
1101280116_HW_Z14b_Eiche-Val-Grande_Kueche_Milieu-RS_V01.jpg
parchet-prezentare-incalzire.jpg

Parchet pentru încălzire în pardoseală

Parchet Stratificat Optimizat pentru Încălzire în Pardoseală

Experimentează confortul suprem cu parchetul nostru stratificat, special conceput pentru sistemele de încălzire în pardoseală. La KULTTUR, înțelegem importanța unui randament termic eficient. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri despre cea mai potrivită opțiune de parchet stratificat pentru încălzirea ta în pardoseală.

Oferim servicii complete pentru parchetul dublu și triplu stratificat, inclusiv consultanță, proiectare, montaj și întreținere, asigurându-te că vei avea soluția ideală pentru confortul tău.

Servicii de consultanță

Design inteligent de parchet pentru mediul personal de acasă.

În filosofia Kulttur, inteligența în design înseamnă frumusețe combinată cu funcționalitate.
Obținem efecte impresionante în designul de parchet atunci când lucrăm cu finisaje naturale, inovație tehnică șsi geometrie creativă pentru suprafețe de lemn care aduc natura sub tăpile tale.

parchet bauwerk monopark
parchet-consultanta2.jpg
Consultanță pe Proiect
Consultanță Personalizată pentru Proiectul Tău cu Parchet Stratificat

La KULTTUR, credem că fiecare proiect de amenajare începe cu alegerea perfectă a parchetului stratificat. Echipa noastră de consultanți este aici pentru a te ghida prin acest prim pas crucial. Împreună, vom înțelege viziunea ta pentru spațiul tău de acasă și te vom asista să alegi parchetul stratificat care să valorifice la maxim ideile și preferințele tale.

Profită de expertiza noastră pentru a explora opțiunile variate de personalizare a parchetului stratificat, asigurându-te că designul interior reflectă stilul tău unic și personal.