• Acasa
  • Parchet stratificat BAUWERK
  • acasa
  • PARCHET STRATIFICAT BAUWERK

PARCHET STRATIFICAT BAUWERK

parchet dublu stratificat colectia villapark terra

Parchet dublu stratificat

Parchet dublu stratificat pentru incaperi cu sau fara incalzire in pardoseala de la Bauwerk Elvetia. Alege parchetul potrivit pentru caminul tau din peste 300 de variante disponibile la Kulttur. Parchet dublu stratificat din stejar, nuc, artar, frasin si multe alte esente de lemn.

Daca doriti parchetul ideal pentru încălzire in pardoseala, va recomandam sa verificati fisele tehnice pentru randamentul termic. Pentru toata gama de parchet dublul stratificat, Kulttur va ofera servicii de montaj si intretinere.

Vezi colectii

Parchet triplu stratificat

Parchet triplu stratificat din colectia Casapark de la Bauwerk Elvetia. Lungimea generoasă de 2200 mm este disponibila în trei lățimi diferite: 139, 181 și 221 mm. Lamelele de parchet triplu stratificat sunt bizotate de-a lungul laturii, ceea ce accentuează dimensiunea acestora. Acest parchet poate fi montat pe pardoseli incalzite.

Parchetul triplu stratificat de la Bauwerk se montează doar prin lipire, asigurand astfel un confort fonic optim si o rezistența mare in timp. Pentru Intreaga gama de parchet triplustratificat din lemn de stejar sau lemn de nuc, Kulttur va ofera contra cost, servicii de montaj si intretinere.

Vezi colectii
parchet triplustratificat colectia casapark
parchet dublu stratificat colectia villapark true colors edition

Configurator parchet

Acum poti vizualiza incaperile casei tale cu parchetul ales de la Bauwerk. Testeaza noul configurator de parchet. Alege parchetul cu dimensiunile doreite, alege colectia dorita, culoarea si vezi cum se va potrivi parchetul stratificat in casa ta.

Configureaza-ti parchetul

Parchetul Bauwerk umple viata cu naturalete si caldura pentru un sentiment personal de bunastare si confort, in propriii patru pereti.

In zilele noastre tanjim dupa materiale naturale pe care să le putem atinge, simti si experimenta cu toate simturile. Vrem sa ne bucuram de caminul nostru si de obiectele care ne inconjoara. Natura si produsele sale ne ajuta sa ne gasim si sa ne mensinem echilibrul interior. Acest lucru se aplica si la parchetul din lemn natural.

Fiind cea mai mare piesa de mobilier din punct de vedere al suprafetei, o pardosea din lemn natural iti ofera caldura de care ai nevoie. Fiind un produs natural si durabil, parchetul dublu stratificat ne ofera siguranta ca am facut alegerea corecta pentru noi si mediul in care locuim, muncium si convietuim. Ca pionier, Bauwerk sustine o viata sanatoasa, cu teste efectuate de catre institutii independente, cum ar fi Eco-Institut, Sentinel-Haus Institut si prin certificate si standarde precum eticheta FSC® si certificatul exigent „Cradle to Cradle ™”.

In fiecare zi, parchetul Bauwerk ne ofera o atmosfera perfect echilibrata si un climat interior natural si sanatos, pentru inspiratie pozitiva si energie noua.