Usa filomuro

Usi filomuro

A reduce la esențial este mai mult decât un detaliu estetic, este un truc tehnic

Usile filomuro se integrează perfect în perete, datorită unui sistem ingenios de construcție, fără tocuri, rame, balamale și alte elemente vizibile, pentru a evidenția simplitatea unei suprafețe plane și continuitatea cu peretele.

Prin integrarea usilor filomuro poți obține un look minimalist, aproape invizibil, atunci când peretele și usa sunt coplanare, un detaliu apreciat de designeri și integrat în proiecte de amenajare ultra-moderne.

Modele Usi Filomuro

Explorează usile filomuro Kulttur, pentru soluții creative de personalizare

Usile filomuro pot fi realizate cu finisaje vopsite multicolor, finisaje laminate, finisaje din furnir natural de lemn, finisaje din piatră, ori pot fi livrate nefinisate (pentru aplicarea tapetului). Alături de un consultant Kulttur, poți face magie în personalizarea usilor filomuro.

Usi Filomuro – Design redus la o linie esențială de design

Proiectate și fabricate la comandă din sticlă sau lemn, cu dimensiuni individuale și inălțimi până la 320 cm, usile filomuro conturează un cadru de acces redus la o linie esențială de design, datorită tocului complet integrat in pereți și a balamalelor ascunse.

Fiecare proiect este personalizat spațiului rezidential, iar usile sunt livrate cu tocul de aluminiu, balamale încastrate și broască magnetică.

Pentru alegerea manerelor ti-am pus la dispozitie o gama larga de manere Smart2Lock in noul nostru shop online!

filomuro-personalizari-nelimitate.jpg

Personalizări nelimitate

Poți alege usi filomuri vopsite în ton cu paleta cromatică a peretului, ori poți alege usi filomuro furniruite sau nefinisate pentru aplicarea tapetului sau altor finisaje decorative.

filomuro-look-ultra-modern.jpg

Un look ultra-modern

Maschează perfect usile poziționate sub scări, camerele de depozitare sau căile secundare de acces pentru a menține linia estetică a designului interior.

usi filomuro echipa montaj

Montaje impecabile

Montajul foii de usa filomuro este recomandat după finalizarea pardoselii și vopsirea pereților. Tocul de aluminiu ascuns al usilor coplanare cu zidul se finisează după montaj cu gips-carton sau se tencuiește.

Unele detalii invizibile se văd cu ochiul liber.

Tocul de aluminiu

Usile filomuro integrează tocul de aluminiu al usii, în același plan de suprafață cu peretele. Pentru a obține acest efect vizual, tocul invizibil din aluminiu se montează în faza de tencuire a incăperilor.

Proiectarea Filomuro

În materie de proiectare și construcție, golul de zid trebuie să fie mai mare de la început pentru a integra tocul de aluminiu ascuns, care ulterior devine planul peretelui.

Bune practici

Pentru cele mai bune practici în alegerea usilor filomuro, recomandăm să lași un gol de zid cu minim de 10 cm mai mare in lățime și 5 cm mai înalt față de usile standard cu toc.

filomuro-colaborare.jpg

Un sistem bazat pe colaborare

Te așteptpm la showroom pentru a descoperi o multitudine de soluții tehnice și creative pentru proiectul tău. Echipa Kulttür te ajută să aduci împreună toate detaliile care vor defini noile tale uși filomuro.