Usa filomuro

Uși filomuro

Uși Filomuro - Perfecțiunea Minimalistă în Designul Interior

Descoperă ușile Filomuro - adevărate opere de artă în designul minimalist. Aceste uși se integrează perfect cu peretele, creând o simbioză unică între ușă și spațiul tău de locuit. Dotate cu un toc discret din aluminiu, aceste uși sunt alegerea ideală pentru a sublinia un stil de viață simplu, dar sofisticat.

În spiritul minimalismului, ușile Filomuro vin cu balamale ascunse și broască magnetică, elemente ce accentuează linia curată și minimalistă a designului. Personalizează-le după gustul tău: alege dintr-o gamă variată de culori din paleta RAL sau optează pentru usile filomuro cu furnir natural. Cu o grosime de 45mm, foaia de ușă este robustă și elegantă.

Flexibilitatea este cuvântul cheie pentru aceste uși. Le poți comanda pregătite pentru a fi vopsite în nuanta peretelui sau pentru aplicarea tapetului. Realizate la comandă, ușile Filomuro se adaptează perfect dimensiunilor dorite de tine.

Un sfat util: pentru o integrare armonioasă, tocul metalic al ușii trebuie montat înaintea finisării peretilor interiori. Acest detaliu asigură o instalare precisă și un aspect final impecabil, completând viziunea ta despre un cămin elegant și minimalist.

Modele Uși Filomuro

Modele de Uși Filomuro de la Kulttur - Personalizare Creativă

Explorați gama noastră variată de uși filomuro Kulttur, oferind opțiuni unice de personalizare. Fie că preferați finisaje vopsite multicolor, laminate, din furnir natural de lemn, din piatră, sau uși nefinisate pentru aplicarea tapetului, găsiți soluția perfectă pentru spațiul dvs. Colaborează cu un consultant Kulttur pentru a personaliza ușile filomuro în modul cel mai creativ și autentic posibil.

Uși Filomuro – Design redus la o linie esențială de design

Proiectate și fabricate la comandă din sticlă sau lemn, cu dimensiuni individuale și inălțimi până la 320 cm, usile filomuro conturează un cadru de acces redus la o linie esențială de design, datorită tocului complet integrat in pereți și a balamalelor ascunse.

Fiecare proiect este personalizat spațiului rezidential, iar usile sunt livrate cu tocul de aluminiu, balamale încastrate și broască magnetică.

Pentru alegerea manerelor ti-am pus la dispozitie o gama larga de manere Smart2Lock in noul nostru shop online!

filomuro-personalizari-nelimitate.jpg

Personalizări nelimitate

Poți alege usi filomuri vopsite în ton cu paleta cromatică a peretului, ori poți alege usi filomuro furniruite sau nefinisate pentru aplicarea tapetului sau altor finisaje decorative.

filomuro-look-ultra-modern.jpg

Un look ultra-modern

Maschează perfect usile poziționate sub scări, camerele de depozitare sau căile secundare de acces pentru a menține linia estetică a designului interior.

usi filomuro echipa montaj

Montaje impecabile

Montajul foii de usa filomuro este recomandat după finalizarea pardoselii și vopsirea pereților. Tocul de aluminiu ascuns al usilor coplanare cu zidul se finisează după montaj cu gips-carton sau se tencuiește.

Unele detalii invizibile se văd cu ochiul liber.

Tocul de aluminiu

Usile filomuro integrează tocul de aluminiu al usii, în același plan de suprafață cu peretele. Pentru a obține acest efect vizual, tocul invizibil din aluminiu se montează în faza de tencuire a incăperilor.

Proiectarea Filomuro

În materie de proiectare și construcție, golul de zid trebuie să fie mai mare de la început pentru a integra tocul de aluminiu ascuns, care ulterior devine planul peretelui.

Bune practici

Pentru cele mai bune practici în alegerea usilor filomuro, recomandăm să lași un gol de zid cu minim de 10 cm mai mare in lățime și 5 cm mai înalt față de usile standard cu toc.

filomuro-colaborare.jpg

Un sistem bazat pe colaborare

Te așteptpm la showroom pentru a descoperi o multitudine de soluții tehnice și creative pentru proiectul tău. Echipa Kulttür te ajută să aduci împreună toate detaliile care vor defini noile tale uși filomuro.