usi-interior-albe-featured.jpg

Usi albe interior

Usi Albe Vopsite - Stil si Eleganta

Albul induce o senzație de calm și serenitate, luminează orice încăpere și se potrivește cu orice alegere cromatică pentru designul interior.

Usile albe vopsite sunt un element esential pentru orice casa sau apartament, oferind nu numai protectie si siguranta, ci si un aspect elegant si modern. Acestea pot fi adaptate la orice decor si stil de amenajare a locuintei, oferind o solutie versatila pentru fiecare dorinta si necesitate.

Colecțiile  Kulttur cuprind diferite modele și stiluri de usi albe pentru proiectul tău, iar fiecare usa poate fi proiectată individual exact cum îți dorești.

Modele de usi albe și usi vopsite

Lasă usa alba deschisă pentru inspirație

Am creat o colecție de usi de interior vopsite alb, inspirată din diversitatea capacităților de producție la comandă, modele de usi care pot fi personalizate până la cel mai mic detaliu.

Explorează o gamă extinsă de modele de usi albe de interior și usi vopsite individual, pentru a descoperi cum poți obține armonie cu stilul și paleta cromatică a casei tale.

Alege usi vopsite de interior într-un caleidoscop de culori

Usile de interior vopsite sunt secretul personalizării crimatice în designul interior.

Gama de modele de usi vopsite propusă de Kulttur include o largă varietate de culori RAL, stiluri și particularități diferite, astfel încât să găsești rapid un model și o culoare care te inspiră pentru usa de interior.

Soluții tehnice personalizate pentru usile de interior vopsite alb

Usile albe și cele vopsite sunt foarte versatile pentru proiecte de design interior datorită celor doi factori importanți:

vopsite-optiuni-multiple.jpg

Alegeri multiple pentru personalizare

  • Aspect modern si elegant: Usile albe vopsite ofera o privire curata si contemporana oricarei locuinte, indiferent de stilul de amenajare.
  • Personalizare: Puteti alege orice culoare si finisaj pentru usile dvs. pentru a se potrivi cu decorul si stilul dvs. personal.
  • Intretinere usoara: Usile vopsite pot fi curatate cu usurinta, fara a fi nevoie de produse speciale sau tehnici complicate.
  • Lac multistrat
vopsite-rezistenta.jpg

Rezistență și randament în timp

  • Rezistente la căldură
  • Rezistente la ultraviolete, dotorita celor 3 stratuir de lac.
  • Rezistente la pete - Usile albe nu se vor pata la primul accident
  • Rezistente la abraziune - Desi si ales usile vopsite, nu trebuie sa iti faci griji pentru stratul de lac 
vopsite-culoare-ta-preferata.jpg

Care este culoarea ta preferată?

Usile interioare vopsite sunt expresia individualității și a unui stil de viață bazat pe alegeri conștiente de design. Echipa Kulttur te ajută să aduci împreună asocierile cromatice și stilistice care definesc gusturile tale în crearea unor ambiente elegante.

Sistemul de personalizare Kulttur este foarte versatil în privința realizării dimensiunilor individuale, a frezărilor decorative, ori a decupajelor pentru suprafețe de sticlă.

Poți explora diferite modele de usi care pot fi adaptate conform solicitărilor tale, totul într-un sistem de lucru bazat pe soluții tehnice și creative.

Kulttur + LEBO. Calitate germană garantată

Usile vopsite sunt realizate manual în Germania de compania LEBO, iar creativitatea și măiestria sunt puse în valoare pentru fiecare proiect unic.

Fiecare amănunt de design este atent studiat, iar producția ușilor este un rezultat la îmbinării dintre meșteșugul artizanului și tehnologia avansată.

Toate modelele de usi la comandă furnizate de Kulttur au certificate de conformitate și garanție de până la 30 de ani.