csm_S_029_0401f3acc4.webp

Ferestre Lemn Aluminiu

La Internorm, lemnul este supus unor criterii de calitate foarte stricte

Ferestre din lemn stratificat, placat cu aluminiu de la INTERNORM pentru case pasive. O lungă perioadă de timp, ferestrele au fost realizate exclusiv că din lemn – fiecare dintre ele o piesă unică și adaptată exact funcției și locului de instalare.

Astăzi ferestrele noastre din lemn-aluminiu sunt fabricate în mare parte în procese mecanizate de mare precizie, conform unor rigori speciale, pentru a transforma fiecare element într-o piesă individuală.
La debitare, sunt utilizate numai părțile de cea mai înalta calitate, pentru a asigura un aspect cât mai uniform al fibrei de lemn.

Toate aceste masuri au un singur scop: să producă o fereastră din lemn-aluminiu cât mai individuală de cea mai înaltă calitate.

Detalii ferestre

Elementele noastre din Lemn – Aluminiu oferă un grad ridicat de securitate la efracție, o izolare fonică foarte buna, precum și o protecție termică de excepție.

Acordam întotdeauna o importanță deosebita celui mai ridicat nivel calitativ, până la cel mai mic detaliu.
Satisfacem clienții noștri cu un design perfect al îmbinărilor intre profilele din aluminiu, care asigură ferestrelor un aspect deosebit și garantează cea mai bună protecție pe parcursul multor ani.

csm_HP_009_22948f4b23.webp