parchet dublu stratificat Bauwerk
Logo Bawerk

Parchet dublu stratificat BAUWERK

Parchet dublu stratificat pentru pardoseli cu incalzire

Lucrăm în parteneriat direct cu BAUWERK (Elveția), un lider recunoscut în producția de parchet dublu stratificat de înaltă calitate, ideal pentru sistemele de încălzire în pardoseală. Cu o tradiție de peste 75 de ani, BAUWERK excellează în fabricarea parchetului stratificat, oferind soluții optime pentru durabilitate și eficiență termică. Fiecare parchet este conceput să asigure performanță maximă pentru încălzirea în pardoseală, garantând astfel un confort sporit și o durată de viață îndelungată a produsului.

Parchet Dublu Stratificat

Descoperă colecțiile de parchet dublu stratificat Bauwerk

Parchetul dublu stratificat BAUWERK, fabricat din straturi selecționate de lemn, reprezintă o soluție durabilă și eficientă pentru orice spațiu, inclusiv pentru sistemele de încălzire în pardoseală. Acest tip de parchet se integrează armonios în orice design interior, asigurând flexibilitate și versatilitate. Indiferent de stilul de montaj - Chevron, Herringbone sau Clasic - la Kulttur vei găsi parchetul dublu stratificat Bauwerk, perfect adaptat pentru amenajarea ta, inclusiv pentru spațiile cu încălzire în pardoseală.

Sute de esențe de lemn

Alege parchetul ideal din peste 200 de variante disponibile la Kulttur, finisaje de stejar, nuc, cireș, arțar, frasin și multe alte esente de lemn.

parchet Kulttur showroom
Servicii oferite

Montajul parchetului se efectuează prin lipire cu un adeziv special pe toată suprafața.

echipe montaj kulttur
Silențios ca o pisică

Compoziția și metoda de lipire a parchetului Bauwerk asigură confort fonic atunci când mergi (chiar și mai grăbit) prin casă.

pisica pe scari din parchet
Durabilitate

Cu un strat de uzură de 2,5-4 mm, podeaua poate fi șlefuită de mai multe ori în timp și refinisată pentru a arăta ca nouă.

Parchet dublu stratificat Formpark stejar afumat
Randament termic

Parchetul dublu stratificat are grosimea și compoziția ideală pentru proiecte de pardoseli încălzite.

parchet dublu stratificat caldura
Control de calitate

Fiecare proiect Kulttur este realizat cu asistență tehnică, servicii personalizate de proiectare, coordonare, montaj și întreținere.

control calitate parchet stratificat

Design de parchet pentru suprafețe de lemn moderne și uimitoare

Parchetul dublu stratificat Bauwerk este format din două straturi de lemn lipite între ele pentru rezistență și estetică.

Lamelele de parchet sunt compuse dintr-un strat suport (molid sau HDF), care oferă rigiditate, și un strat superior de uzură (stratul nobil) din lemn prețios. Finisajul poate fi de ulei natur, ulei color, B-Protect sau lac mat.

detalii straturi parchet dublu stratificat
living cu parchet dublu stratificat

Parchet pentru încălzire în pardoseală

Bucură-te de căldura parchetului în pași de vals.

Conductibilitatea termică a parchetului depinde mult de grosimea lemnului și de stratul suport folosit.

Cu cât parchetul este mai gros, cu atât timpul necesar pentru încălzirea lemnului devine mai lung, iar randamentul termic scade.

Datorită grosimii reduse, parchetul dublu stratificat este perfect pentru a obține temperatura optimă a sistemului de încălzire în pardoseală în cel mai scurt timp.

Consultanță de proiect
Un proiect unic înseamnă alegeri în armonie cu tine.

Te așteptăm la showroom să să înțelegem ce vrei să obții de la spațiul de acasă și cum putem pune în valoare ideile și alegerile tale.

Echipa de consultanță Kulttur te ajută să explorezi în detaliu posibilitățile de personalizare pentru sistemele de parchet pentru ca tu să te bucuri mai departe de designul interior.

echipa kulttur foto