parchet dublu stratificat Bauwerk
Logo Bawerk

Parchet dublu stratificat BAUWERK

Parchet Dublu Stratificat: Calitate și Eficiență pentru Pardoseli cu Încălzire

Descoperă excelenta în parchetul dublu stratificat de la BAUWERK, un nume de referință în industria pardoselilor din Elveția. Cu o experiență de peste 75 de ani, BAUWERK oferă parchet dublu stratificat de cea mai înaltă calitate, perfect pentru case cu sisteme de încălzire în pardoseală. Fiecare bucățică de parchet este meticulos concepută pentru a asigura performanță maximă și durabilitate, transformând fiecare pardoseală într-un spațiu de confort termic eficient și durabil.

Parchet Dublu Stratificat

Colecțiile Variate de Parchet Dublu Stratificat Bauwerk

Parchetul dublu stratificat de la BAUWERK combină eleganța și durabilitatea, fiind ideal pentru diverse stiluri de design interior și compatibil cu sistemele de încălzire în pardoseală. Fabricat din straturi selecționate de lemn, acest parchet aduce un echilibru între estetică și funcționalitate. Fie că preferi montajul Chevron, Herringbone sau un stil Clasic, Kulttur îți oferă parchetul Bauwerk perfect adaptat pentru casa ta, asigurând un design interior armonios și versatil, inclusiv în spațiile cu încălzire în pardoseală.

Alege din diferite Esențe de Lemn

Kulttur îți oferă posibilitatea de a alege parchetul dublu stratificat perfect dintr-o colecție impresionantă de peste 200 de varietăți. Explorează finisajele noastre variate, de la stejar robust la nuc elegant, cireș sofisticat, arțar luminos, frasin distinctiv și multe alte esențe. Fiecare opțiune aduce un caracter unic în spațiul tău, asigurând o integrare perfectă cu stilul tău de design interior.

parchet Kulttur showroom
Montaj Profesionist pentru Parchetul Dublu Stratificat

La Kulttur, ne mândrim cu oferirea unui serviciu de montaj de excepție pentru parchetul dublu stratificat. Utilizăm un adeziv special de înaltă calitate pentru a asigura o lipire uniformă și durabilă pe întreaga suprafață a parchetului. Acest proces garantează o instalare impecabilă și o aderență optimă, asigurându-vă că podeaua dvs. va arăta și va funcționa perfect pentru mulți ani.

echipe montaj kulttur
Confort Fonic Excepțional

Experimentați liniștea supremă în casa dvs. cu parchetul dublu stratificat Bauwerk. Grație compoziției sale inovative și a tehnicii avansate de lipire, acest parchet reduce semnificativ zgomotul pasilor, oferind un confort acustic remarcabil. Indiferent de ritmul pașilor dvs., fie ei rapizi sau liniștiți, parcursul prin casă va fi mereu silențios și plăcut, ca un mers agil de pisică.

pisica pe scari din parchet
Durabilitate Excepțională cu Parchetul Bauwerk

Parchetul dublu stratificat Bauwerk se distinge prin durabilitatea sa excepțională. Cu un strat de uzură gros de 2,5-4 mm, acesta permite șlefuirea și recondiționarea repetată de-a lungul timpului. Rezultatul? O podea care își păstrează aspectul proaspăt și nou pentru ani de zile, oferindu-vă o investiție durabilă și de încredere în frumusețea casei dvs.

Parchet dublu stratificat Formpark stejar afumat
Eficiență Termică Superioară

Parchetul dublu stratificat de la Bauwerk este conceput pentru a maximiza eficiența termică, fiind ideal pentru pardoselile încălzite. Datorită grosimii și compoziției sale optimizate, acest parchet asigură o transmitere eficientă a căldurii, menținând în același timp confortul termic și estetica rafinată a spațiului dvs. de locuit.

parchet dublu stratificat caldura
Control Riguros de Calitate la Kulttur

La Kulttur, fiecare proiect de parchet dublu stratificat este abordat cu un control strict de calitate. Oferim asistență tehnică completă, de la proiectare la montaj și întreținere, asigurându-ne că fiecare detaliu este coordonat cu precizie. Serviciile noastre personalizate garantează că fiecare instalare de parchet nu doar îndeplinește, ci și depășește așteptările în termeni de calitate și finisaj.

control calitate parchet stratificat

Design de parchet pentru suprafețe de lemn moderne și uimitoare

Parchetul dublu stratificat Bauwerk este format din două straturi de lemn lipite între ele pentru rezistență și estetică.

Lamelele de parchet sunt compuse dintr-un strat suport (molid sau HDF), care oferă rigiditate, și un strat superior de uzură (stratul nobil) din lemn prețios. Finisajul poate fi de ulei natur, ulei color, B-Protect sau lac mat.

detalii straturi parchet dublu stratificat
living cu parchet dublu stratificat

Parchet pentru încălzire în pardoseală

Bucură-te de căldura parchetului în pași de vals.

Conductibilitatea termică a parchetului depinde mult de grosimea lemnului și de stratul suport folosit.

Cu cât parchetul este mai gros, cu atât timpul necesar pentru încălzirea lemnului devine mai lung, iar randamentul termic scade.

Datorită grosimii reduse, parchetul dublu stratificat este perfect pentru a obține temperatura optimă a sistemului de încălzire în pardoseală în cel mai scurt timp.

Consultanță de proiect
Consultanță Personalizată de Proiect de la Kulttur

La Kulttur, fiecare proiect de parchet este o călătorie unică de design în armonie cu viziunea ta. Vizitează-ne la showroom pentru a descoperi cum putem transforma spațiul tău de acasă, reflectând stilul și preferințele personale.

Echipa noastră de experți este dedicată explorării posibilităților de personalizare a parchetului, ghidându-te în fiecare etapă pentru a-ți asigura că designul interior visat devine realitate.

echipa kulttur foto