Specificații parchet

Cleverpark 900 - Herringbone dublu stratificat

Descoperă Cleverpark 900 de la Bauwerk, o colecție excepțională de parchet dublu stratificat, care îmbină eleganța clasică cu tehnologia modernă. Cleverpark 900, cu design-ul său herringbone distinctiv, aduce un stil sofisticat oricărui spațiu. Acest parchet herringbone este disponibil într-o varietate de esențe de lemn, inclusiv stejar, nuc, cireș și arțar, oferindu-ți flexibilitatea de a alege nuanța perfectă pentru decorul tău.

Dimensiunile fiecărei lamele Cleverpark 900 sunt de 900 x 100 x 9,5 mm, fiind ideal pentru pardoseli încălzite. Unicitatea parchetului herringbone Cleverpark 900 este dată de îmbinările fine între lamele, care creează un aspect uniform și fără rosturi vizibile, datorită tehnologiei avansate fără sanfren.

În plus, stratul suport din HDF al parchetului Cleverpark 900 asigură o rezistență termică optimă, contribuind la eficiența energetică. Fiecare lamelă este atent sortată și verificată înainte de ambalare, garantând cea mai înaltă calitate a produsului Bauwerk."

Dimensiune lamelă
grosime.svg

Grosime:

9,5 mm
lungime.svg

Lungime:

900 mm
latime.svg

Lățime:

100 mm