HP_002_Internorm Romania

Ferestre PVC

Ferestre PVC de la producătorul nr. 1 din Europa INTERNORM.

Materialul plastic este unul foarte robust, cu un comportament foarte bun în medii cu umiditate crescută.
În plus, izolația termică este absolut excelentă datorită conductivității scăzute și a sistemului multicameral îmbunătățit cu material termoizolant inclus.

Internorm produce ferestre din PVC și dezvoltă constant, cu angajament și ingeniozitate, tehnologia acestora, ajungând astfel marca de ferestre nr. 1 în Europa.

În fabricile din Sarleinsbach și Traun, producem propriile profile din plastic, prelucrându-le apoi către ferestre de cea mai înaltă calitate.

Astfel, putem garanta o coerență tehnică absolută, precum și cea mai bună calitate 100% Made in Austria.

KF 320

Ferestre PVC

KF 520

Ferestre PVC

KF 510

Ferestre PVC

Detalii ferestre

În producția acestor ferestre folosim doar materiale de înaltă calitate, care asigură utilizarea în condiții de trafic intens, o perioadă îndelungată. Ușile de interior oferite de Kulttür sunt cele mai moderne și eficiente soluții ale spațiului din interiorul unei locuințe, ansamblu rezidențial sau birou, au rezistență antifonică sporită și rezistență ridicata la șocuri mecanice.

Oferim o varietate de modele în diferite variante de design, care în ciuda diferențelor estetice au un lucru important în comun: vitrajul revoluționar I-tec.

Panoul vitrat este lipit cu un cordon continuu de cele patru laturi ale ferestrei, îmbunătățind astfel izolarea termică și fonică, stabilitatea, protecția împotriva efracției și funcționalitatea întregului element.

Internorm Romania