informatii-internorm-featured.jpg

Garanții

Puteți savura garantat ferestrele Internorm pe durată lungă

Fiind marca conducatoare de ferestre și uși din Europa, Internorm are o experiență de peste 85 de ani in soluții inovatoare privind ferestrele și ușile de o fiabilitate și durată de viață remarcabilă. Noi garantăm acest lucru.

Garanție 10 ani

 • Fiind marca conducătoare de ferestre și uși din Europa, Internorm are o experiență de peste 85 de ani în soluții inovatoare privind ferestrele și ușile de o fiabilitate și durată de viață remarcabila. Noi garantam acest lucru.
 • Garanție de rezistență la intemperii, decolorări nefirești și a fisurării suprafețelor ferestrelor și ușilor cu profile albe din plastic acoperite cu folie, cu excepția îmbinărilor colțurilor.
 • Garanție împotriva decolorării nefirești și a fisurării suprafețelor ferestrelor și ușilor eloxate și vopsite cu pulbere.
 • Garanție pentru funcțiile compozitului format din lemn, spumă termica și profil din aluminiu în cazul tuturor sistemelor de ferestre Internorm din lemn/aluminiu, dacă au fost respectate indicațiile Internorm de montare și întreținere.
 • Garanție pentru baghetele de divizare false lipite.

Garanție 5 ani

 • Garanție de rezistență la intemperii, decolorări nefirești și fisurării suprafeței profilelor jaluzelelor din plastic.
 • Garanție împotriva decolorării nefirești și fisurării suprafețelor profilelor obloanelor rulante din aluminiu eloxate sau vopsite cu pulbere.
 • Garanție de funcționare a feroneriei ferestrelor și ușilor, în cazul respectării prevederilor Internorm de montare și întreținere.

Garanție 3 ani

 • Garanție de rezistență la intemperii, decolorări nefirești și fisurării suprafeței profilelor jaluzelelor din plastic.
 • Garanție împotriva decolorării nefirești și fisurării suprafețelor profilelor obloanelor rulante din aluminiu eloxate sau vopsite cu pulbere.
 • Garanție de funcționare a feroneriei ferestrelor și ușilor, în cazul respectării prevederilor Internorm de montare și întreținere.

Asigurare 30 ani

 • În afara celor de mai sus, Internorm asigură garanție asupra faptului că specialiștii noștri pot aduce produsele Internorm din nou într-o stare în care funcționarea lor completă să fie asigurată până la 30 de ani (piese originale nu sunt obligatorii). Acest lucru este valabil doar cu condiția ca structura tocului (toc și canaturi) să nu sufere deteriorări.
 • Perioada de 30 de ani începe din data fabricației. Aceste prestații, materiale, timp de lucru, etc. necesare pentru menținerea funcționarii vor fi facturate conform raporturilor de cheltuieli aflate în vigoare.

Cele 10 criterii de bază customer care

Noi suntem mulțumiți dacă reușim să vă încântăm

 • Avem grijă să ne contactați ușor în vederea stabilirii unei date convenabile Dumneavoastră.
 • În ambientul plăcut oferit de magazinul nostru de prezentare primiți o privire de ansamblu asupra produselor noastre.
 • Noi vă luăm în serios ca și client: totdeauna suntem prietenoși și politicoși cu Dumneavoastră, suntem atenți la pretențiile particulare.
 • Vă ușurăm luarea deciziilor acordandu-vă consultanță multilaterală profesională. Vă propunem și accesorii utile.
 • Oferta de preț vă fi întocmită pe data promisă, și vă corespunde întocmai celor discutate pe parcursul consultantei.
 • Oferta de preț este ușor de înțeles, o vom discuta împreună, vom raspunde la eventualele întrebări.
 • Produsele comandate vor fi livrate la data stabilită, fară lipsuri și în perfectă stare.
 • Montarea vă fi executată de o echipă de încredere de specialiști de montaj, în mod menajat, curat și având grija de ordinea casei.
 • După un timp de la montare vom lua legătura cu Dumneavoastră pentru a ne convinge dacă sunteți sau nu mulțumit.
 • Vă stam la dispoziție imediat și prompt dacă aveți întrebări sau cerințe.

Vă oferim

Ferestre de calitate superioară și prestații de nivel înalt

Ferestre unicat

Fiecare fereastră Internorm este complet unică, deoarece este fabricată la comandă pe baza concepției Dumneavoastră individuale în fabricile noastre moderne din Austria. Producem ferestre din material plastic, plastic/aluminiu și lemn/aluminiu. Posibilități aproape nelimitate de formare datorită sortimentului larg de culori, vitraje și mânere. Conform cerințelor Dumneavoastră!

Tehnologii inovative

Fiecare fereastră Internorm este complet unică, deoarece este fabricata la comanda pe baza concepției Dumneavoastră individuale în fabricile noastre moderne din Austria. Producem ferestre din material plastic, plastic/aluminiu și lemn/aluminiu. Posibilități aproape nelimitate de formare datorită sortimentului larg de culori, vitraje și mânere. Conform cerințelor Dumneavoastră!

Combinabilitate perfectă

Ferestrele Internorm sunt perfect combinabile cu toate celelalte produse Internorm. Structurile de suprafață, culorile și geamurile identice permit realizarea unui design armonios.

Calitate excelentă

În cazul ferestrelor, izolarea termică și fonică excelente se înțelege de la sine. Numărul mare al distincțiilor și certificatelor noastre internaționale și naționale dovedesc rolul nostru conducător în domeniul dezvoltării și fabricării ferestrelor și ușilor.

Consultanță competentă

Noi suntem mulțumiți, dacă și Dumneavoastră sunteți mulțumit. Am alcătuit un program unic de deservire a clienților, așa numitul program Customer Care. Cu ajutorul celor peste 1.290 de parteneri distribuitori din 22 de țări vă garantăm calitatea de lider de piață și servicii excelente.

Montare profesională

O echipa de montare competentă formată din specialități autorizați vă garantează o montare curată și profesională conform standardelor în vigoare. După montare, ei verifica împreună cu Dumneavoastră funcționarea perfectă a fiecărei ferestre, totodată vă oferă sfaturi valoroase de îngrijire și întreținere.