img

USI GLISANTE

USI GLISANTE DIN STICLA SI LEMN, ADAPTATE PROIECTULUI TAU

Usi glisante: proiectam si executam o gama larga de usi de interior glisante, din sticla sau lemn, adaptate tendintelor actuale. Iti punem in valoare spatiul interior prin solutii personalizate ce imbina estetica si functionalitatea. Toate accesoriile usilor glisante sunt furnizate de cei mai renumiti producatori germani! Toate sistemele de glisare sunt echipate cu amortizare automata la deschidere si inchidere. Pentru a descoperi calitatea produselor noastre te invitam in showroom-ul Kulttur din Bucuresti.

Moderne si practice, usile glisante de interior sunt frecvent alese de clientii Kulttur pentru dubla functionalitate – acestea pot fi folosite ca usi de sine statoare (pentru camere sau dressing), dar si ca perete despartitor.

De ce sa optezi pentru usi glisante de interior

Totodata, usile glisante din sticla securizata sau lemn sunt o alternativa pentru spatiile de mici dimensiuni, ce nu permit montajul unei usi de interior normale sau pentru incaperi spatioase pentru ca dau senzatia unui spatiu mult mai mare decat in realitate.

Arhitectii si designerii care proiecteaza usi de dimensiuni mari sau cu cerinte estetice deosebite gasesc la noi solutia potrivita. Pot apela cu increderea inca din faza de proiectare pentru a fi convinsi ca au toate sansele de realizare.

Ai nevoie de mai multa inspiratie? Consilierii Kulttur te ajuta sa alegi usile de interior potrivite!