img

USI GLISANTE

USI CULISANTE DIN STICLA SI LEMN, ADAPTATA PROIECTULUI TAU

Usi glisante: proiectam si executam o gama larga de usi de interior glisante, din sticla sau lemn, adaptate tendintelor actuale. Iti punem in valoare spatiul interior prin solutii personalizate ce imbina estetica si functionalitatea. Toate accesoriile usilor glisante sunt furnizate de cei mai renumiti producatori germani! Toate sistemele de glisare sunt echipate cu amortizare automata la deschidere si inchidere. Usile culisante sunt produse la dimensiuni individuale, in funcție de dimensiunile golului de zid. Pentru a descoperi calitatea produselor noastre te invitam in showroom-ul Kulttur din Bucuresti.

Moderne si practice, usile glisante sunt frecvent alese de clientii Kulttur pentru dubla functionalitate – acestea pot fi folosite ca usi de sine statoare (pentru camere sau dressing), dar si ca perete despartitor. Alege din sistemele de glisare de la renumitul producător Griffwerk pentru obține un produs durabil și calitativ!

De ce sa optezi pentru usi glisante

Totodata, usile glisante din sticla securizata sau lemn sunt o alternativa pentru spatiile de mici dimensiuni, ce nu permit montajul unei usi batane sau pentru incaperi spatioase pentru ca dau senzatia unui spatiu mult mai mare decat in realitate.

Arhitectii si designerii care proiecteaza usi de dimensiuni mari sau cu cerinte estetice deosebite gasesc la noi solutia potrivita. Pot apela cu increderea inca din faza de proiectare pentru a fi convinsi ca au toate sansele de realizare.

Ai nevoie de mai multa inspiratie? Consilierii Kulttur te ajuta sa alegi usile glisante potrivite!