img

Usi din Sticla Securizata

USI DIN STICLA

Usile de interior din sticla sunt solutii moderne de design, ce ofera note estetice desavarsite camerei la intrarea careia sunt plasate. Principalul atuu al acestora este ca permite patrunderea luminii naturale, prin care se creaza impresia unei incaperi de dimensiuni mai mari. Acestea sunt produse la comanda si sunt echipate cu accesorii de inalta calitate de la producatorul Griffwerk din Germania

Usile din sticla securizata sau sablata sunt foarte apreciate in spatiile de locuit sau birouri. Ofera un plus de rafinament si minimalism, iar stilurile diferite din oferta Kulttur se potrivesc oricaror necesitati. Pe langa eleganta sofisticata, aceste usi de interior din sticla se intretin foarte usor, nu se uzeaza si se potrivesc de minune oricarui stil arhitectural.

De ce sa optezi pentru usile de interior din furnir natural

Atat in segmentul privat sau industrial, usile din sticla securizata sau sablata ofera claritate maxima a imaginii, indiferent din ce unghi sau parte privesti, iar coeficientul de transmisie luminoasa este unul superior.

Usile din sticla ocupa un spatiu redus, sunt elegante si moderne. Realizate din sticla securizata de 10 mm grosime, sunt perfecte daca se doreste utilizarea luminii naturale sau castigarea spatiului. Se potrivesc perfect in orice tip de arhitectura a cladirii si ofera posibilitati de aplicare variate.

Ai nevoie de mai multa inspiratie? Consilierii Kulttur te ajuta sa alegi usile de interior potrivite!