img

USI FILOMURO

USILE DE INTERIOR FILOMURO, PENTRU UN DESIGN MINIMALIST SI ELEGANT

Usile cu toc ascuns sau cu toc vizibil, sunt o varianta moderna de a ascunde o intrare si de a mentine simetria si designul camerei in care este montata. Acestea sunt produse la comanda pe dimensiuni individuale si livrate cu tocul de aluminiu, balamale incastrate si broasca magnetica. Tocul de aluminiu al usilor coplanare cu zidul, se finiseaza dupa montaj cu gips-carton sau se tencuiesc. Montajul foii de usa este recomandat dupa finalizarea pardoselii si vopsirea peretilor.

Usile Filomuro au balamale ascunse , ce nu se vad cand usa este inchisa. O usa filomuro, fie ea din sticla sau lemn, este folosita pentru a transmite emotie si incantare, si chiar dupa ani intregi ii vei descoperi profunzimea si textura care dau valoare spatiului. Acestea se produc la comanda si sunt disponibile pana la intaltimi de 320cm. Atunci and folosesti in amenajarea caminului usi filomuro, poti alege finisajele individual: incepand de la usi rasomuro nefinisate pana la usi vopsite sau furniruite.

Usile coplanare cunoscute sub numele Filomuro au caracteristici tehnice si estetice deosebite

Aceste usi de interior Filomuro sunt adesea incluse in proiecte de amenajare interioara pentru ca ofera posibilitatea de a fi finisata in concordanta cu paleta cromatica a peretului si mascheaza perfect usile pozitionate sub scari, dulapurile sau camerele de depozitare.

Din sticla sau lemn, aceste usi de interior creaza un spatiu minimalist si elegant de acces in incinte, datorita tocului complet integrat in pereti si a balamalelor ascunse. Multi dintre clientii Kulttur aleg acest tip de usi cu toc ascuns sau fara toc pentru a mentine estetica unitara a casei si de a crea cai de acces secundare, foarte putin vizibile.

Ai nevoie de mai multa inspiratie? Consilierii Kulttur te ajuta sa alegi usile de interior potrivite!