img

USI FILOMURO

USILE DE INTERIOR FILOMURO, MINIMALISM SI ELEGANTA

Usile Filomuro, cu toc ascuns sau fara toc, sunt o varianta moderna de a ascunde o intrare si de a mentine simetria si designul camerei in care este montata.

Usile Filomuro au balamale ascunse, ce nu se vad cand usa este inchisa. O usa filomuro, fie ea din sticla sau lemn, este folosita pentru a transmite emotie si incantare, si chiar dupa ani intregi ii vei descoperi profunzimea si textura care dau valoare spatiului.

Usile cu toc ascuns sau fara toc au caracteristici tehnice si estetice deosebite

Aceste usi de interior Filomuro sunt adesea incluse in proiecte de amenajare interioara pentru ca ofera posibilitatea de a fi finisata in concordanta cu paleta cromatica a peretului si mascheaza perfect usile pozitionate sub scari, dulapurile sau camerele de depozitare.

Din sticla sau lemn, usile Filomuro creaza un spatiu minimalist si elegant de acces in incinte, datorita tocului complet integrat in pereti si a balamalelor ascunse. Multi dintre clientii Kulttur aleg acest tip de usi cu toc ascuns sau fara toc pentru a mentine estetica unitara a casei si de a crea cai de acces secundare, foarte putin vizibile.

Ai nevoie de mai multa inspiratie? Consilierii Kulttur te ajuta sa alegi usile de interior potrivite!