img

Usi interior

USI INTERIOR CLASICE SAU MODERNE – ASPECT DEOSEBIT, CALITATE SUPERIOARA!

Kulttur iti pune la dispozitie o gama variata de usi interior vopsite, usi cu furmir natural, usi laminate sau usi din sticla, care se potrivesc perfect cu aspectul casei tale. Indiferent de modelul de usa pe care il vei alege, vei avea sigurata ca ai ales calitatea maxima!

Usi Interior Laminate

Usi interior Vopsite, Albe

Usi interior Filomuro

Usi interior Furnir

Usi interior Sticla

Usi Glisante

Usi de interior elegante si rafinate, clasice si moderne, usile de interior oferite de Kulttur sunt produse individual la cele mai inalte standarde de calitate. Chiar daca ai nevoie de o dimensiune atipica sau de un design unic, aici gasesti cele mai bune usi de interior pentru casa ta.

In plin sezon al amenajarilor de orice fel, ai nevoie de un sfat specializat cu privire la usile de interior. Culoarea, materialul din care este creat, modelul si armonizarea modelului de usi de interior cu stilul arhitectural sunt principalele motive pentru care sa apelezi la specialistii Kulttur.

 

Usi de interior Kulttur – Ce trebuie sa stii despre noi

Experienta vasta, de peste 10 ani, si numarul mare de clienti multumiti de alegerea facuta, au transformat  Kulttur intr-o companie serioasa si prompta, ce ofera produse personalizate si de inalta calitate.

Frecvent cream noi modele de usi de interior, care sa se potriveasca tematicii si ambientului casei tale.  Usile de interior expuse pe site au o garantie de pana la 30 de ani si se regasesc intr-o gama variata de modele si texturi: decupaj de sticla, foaie tubulara, furnir natural, usile de interior glisante, potrivite pentru baie, bucatarie si terase, precum si cele din lemn stratificat sau sticla.

 

Cum sa integrezi usile de interior in stilul arhitectural al casei tale

Locul pentru pozitionarea usilor de interior trebuie stabilit odata cu turnarea sapei autonivelante si sa integreze perfect cu pardoseala.

De asemenea, cand alegi usile de interior, trebuie sa iei in calcul culoarea si finisajele camerei. Kulttur.ro te sfatuieste sa optezi pentru usile de interior albe si cu finisaj lucios pentru amenajarile moderne sau minimaliste, iar pentru cele mate daca vrei o camera in stilul provence sau american.

 

Ai nevoie de mai multa inspiratie? Consilierii Kulttur te ajuta sa alegi usile de interior potrivite!

VEZI SECTIUNEA CATALOAGE