img

Usi exterior

USI DE EXTERIOR CLASICE SAU MODERNE – DIN ALUMINIU SAU LEMN

Fiecare detaliu conteaza, mai ales atunci cand vrei sa ai o casa intr-un stil architectural care sa te reprezinte. Pentru a-ti oferi siguranta unei alegeri bine facute, Kulttur vine in intampinarea dorintelor tale cu o intreaga oferta de usi de exterior, de diferite culori, dimensiuni si forme.

Usi Aluminiu

Usi Lemn

Configurator usi exterior

Siguranta si design. Usile de intrare sunt realizate pe comanda si pot fi adaptate oricarui stil arhitectural. Usile de exterior intr-un canat, cu parti laterale sau cu luminator, sunt realizate din lemn multistrat, cu miez de izolatie termica si panouri metalice pe ambele parti impotriva deformarii survenite in urma diferentelor de temperatura.

Renumite pentru calitate si tehnicile inovatoare, usile de exterior oferite de Wippro pot face diferenta atat ca design, cat si ca fiabilitate. Fie ca optati pentru un look clasic sau dimpotriva, pentru o usa moderna, puteti alege din multitudinea de variante de finisaj cu furnir natural, Fundermax sau vopseluri RAL.

 

USILE DE EXTERIOR KULTTUR, GARANTIA CALITATII PE TERMEN LUNG

Principalul nostru obiectiv este sa le oferim clientilor doar modele realizate la cele mai inalte standarde de siguranta, ce corespund atat solicitarilor de utilitate, cat si celor de functionalitate si siguranta.

Indiferent de modelul pentru care optati, va asiguram ca toate usile de intrare sunt realizate manual, cu mare atentie la detalii si sisteme anti-efractie moderne si performante.

Gama pe care vi-o propunem imbina armonia dintre culori si texturi cu designul rafinat al usilor de exterior, care vor completa stilul arhitectural al locuintei dvs.

DE CE SA ALEGETI KULTTUR, CA FURNIZOR PENTRU USILE DE EXTERIOR?

Ne caracterizeaza promptitudinea si seriozitatea cu care ne abordam clientii. Asiguram servicii de consultanta personalizata prin intermediul echipei de specialisti ai companiei. La cerere, putem executa usi de exterior personalizate, in functie de proiectul arhitectural aflat in desfasurare sau de dimensiunile dorite.

 

Ai nevoie de mai multa inspiratie? Consilierii Kulttur te ajuta sa alegi usile de interior potrivite!

VIZITEAZA SECTIUNEA CATALOAGE