img

PARCHET STRATIFICAT BAUWERK

Esente

Culori

Dimensiune lamela

Filtre

Parchet stratificat Bauwerk, ideal pentru incalzirea in pardoseala

Cu o experienta de peste 11 de ani, Kulttur a devenit alegerea clientilor care isi doresc pardoseli din parchet premium, servicii ireprosabile si sa isi transforme casa intr-un camin prietenos. Astazi, compania ofera, parchetul dublu stratificat si triplustratificat de calitate elvetiana de la producatorul Bauwerk, realizat prin tehnologii inovatoare si cu tratamente speciale, astfel incat sa aiba o rezistenta indelungata.

Fie ca iti doresti un living modern sau elegant, vrei sa creezi o atmosfera primitoare sau sa te bucuri de caldura cu ajutorul sistemelor de incalzire in pardoseala, parchetul Bauwerk oferit de Kulttur este cea mai inteleapta alegere pentru confortul tau fizic si psihic.

Parchet stratificat, alegerea celor care apreciaza calitatea

De peste 60 de ani, compania Bauwerk Parkett AG imbina traditionala prelucrare a lemnului cu tehnologiile inovatoare, oferind calitate premium, rezistenta la trafic intens si chiar propagarea egala a caldurii atunci cand se folosesc sistemele de incalzire in pardoseala.

Esentele lemnoase in tendinte, culorile ademenitoare si suprafata structurata, in dimensiuni generoase, sunt doar cateva dintre atuurile acestei superbe linie de parchet. Pe langa designul elegant, parchetul de la Bauwerk asigura silentiozitate si conservarea energiei datorita transmisiei ideale de caldura atunci cand este alaturat unui sistem de incalzire prin pardoseala.

Parchet dublu stratificat

Conceput pentru a tine pasul cu tendintele in materie de incalzirea casei, parchetul dublu stratificat Bauwerk confera viata, armonie, eleganta si caldura, chiar si cand se opteaza pentru incalzirea in pardoseala. Diferitele finisaje si culori fac din parchetul dublu stratificat Bauwerk alegerea potrivita pentru o gama larga de incaperi: bai, bucatarii, linving-uri si dormitoare, dar si in unitatile de tip Horeca pentru care se doreste un aspect industrial.

Parchet triplu stratificat

Multitudinea tonurilor naturale, gama bogata de culori, calitatea si rezistenta sunt doar cateva dintre atuurile acestei game de parchet oferita de Bauwerk. La acestea se adauga si faptul ca parchetul triplu stratificat Bauwerk ofera eleganta de care are nevoie casa ta, impreuna cu promisiunea unei perioade lungi de utilizare.