img
Contact

Contact

Suntem aici pentru a va oferi cele mai bune solutii legate de usi de interior, usi de exterior sau ferestre care respecta cele mai inalte standarde de calitate si design. Orice intrebare este binevenita!

office|at|kulttur.ro

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat formularul de contact.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat formularul de contact.

Parchet Stratificat

Parchet Dublu Stratificat

Parchet Triplustratificat

Filtru

Adauga filtre

Filtru

f

Bauwerk, parchetul stratificat ideal pentru incalzirea in pardoseala

Cu o experienta de peste 20 de ani, Kulttur a devenit alegerea clientilor care isi doresc calitate premium, servicii ireprosabile si sa isi transforme casa intr-un camin prietenos. Astazi, compania ofera, parchetul stratificat Bauwerk, de calitate germana, realizat prin tehnologii inovatoare si cu tratamente speciale, astfel incat sa aiba o rezistenta indelungata.

Fie ca iti doresti un living modern sau elegant, vrei sa creezi o atmosfera primitoare sau sa te bucuri de caldura cu ajutorul sistemelor de incalzire in pardoseala, parchetul stratificat oferit de Kulttur este cea mai inteleapta alegere pentru confortul casei tale.

Bauwerk, alegerea celor care apreciaza calitatea

Cu o experienta de peste 60 de ani, compania Bauwerk Parkett AG imbina traditionala prelucrare a lemnului cu tehnologiile inovatoare, oferind calitate premium, rezistenta la trafic intens si chiar propagarea egala a caldurii atunci cand se folosesc sistemele de incalzire in pardoseala.

Esentele lemnoase in tendinte, culorile ademenitoare si suprafata structurata, in dimensiuni generoase, sunt doar cateva dintre atuurile acestei superbe linie de produse.Pe langa designul elegant, parchetul de la Bauwerk asigura silentiozitate si conservarea energiei datorita transmisiei ideale de caldura atunci cand este alaturat unui sistem de incalzire prin pardoseala

Parchetul dublu stratificat

Conceput pentru a tine pasul cu tendintele in materie de incalzirea casei, parchetul dublu stratificat Bauwerk confera viata, armonie, eleganta si caldura, chiar si cand se opteaza pentru incalzirea in pardoseala. Diferitele finisaje si culori fac din parchetul dublu stratificat Bauwerk alegerea potrivita pentru o gama larga de incaperi: bai, bucatarii, linving-uri si dormitoare, dar si in unitatile de tip Horeca pentru care se doreste un aspect industrial.

Parchetul triplu stratificat

Multitudinea tonurilor naturale, gama bogata de culori, calitatea si rezistenta sunt doar cateva dintre atuurile acestei game de parchet oferita de Bauwerk. La acestea se adauga si faptul ca parchetul triplu stratificat Bauwerk ofera eleganta de care are nevoie casa ta, impreuna cu promisiunea unei perioade lungi de utilizare.