Usa filomuro vopsita alb

Blog

Usi filomuro: avantaje si dezavantaje in comparatie cu usile standard de interior cu toc

Usile filomuro – Alegerea moderna pentru amenajarea interioara

Usile Filomuro:

Usile filomuro sunt o alegere populara si moderna, pentru amenajarea interioara a casei tale, in comparatie cu usile standard cu toc. Acest tip de usa, are un design modern si minimalist, fiind integrata perfect in perete, oferind o estetica curata si un aspect aerisit.

Usa filomoro pana in tavan alba
usa filomuro cu tapet

Avantaje:

Un avantaj major al usilor filomuro este faptul ca acestea nu necesita toc sau pervaz suplimentar, astfel incat nu vor fi necesare modificari majore la structura peretelui. Datorita faptului ca tocul din aluminiu este montat inainte de a finisa peretii, costurile pentru reparatii sau modificari ale golului de zid, sunt practic inexistente.

De asemenea, usile filomuro sunt in general mai usoare decat usile standard cu toc, ceea ce le face mai usor de deschis si de inchis, un aspect important pentru o manevrare cat mai usoara. Acestea sunt, de asemenea, mai eficiente din punct de vedere energetic, deoarece nu exista goluri sau spatii, intre toc si perete, neacoperite sau nefinisate.

In plus, usile filomuro pot fi personalizate in functie de nevoile individuale si de design-ul interior al casei. Acestea pot fi fabricate din diferite materiale, precum lemn, sticla sau metal si pot fi vopsite sau finisate in diferite culori si texturi pentru a se potrivi cu stilul de amenajare al casei. Majoritatea clientiilor care aleg usile filomuro, iau in considerare usa filomuro nefinisata, pentru a putea ulterior sa o vopsesca in culoarea dorita sau sa aplice tapet.

filomuro select detaliu montaj

Dezavantaj:

Cu toate acestea, usile filomuro pot fi mai costisitoare decat usile standard cu toc, datorita costurilor suplimentare pentru proiectare si productie. Datorita balamalelor incastrate si a broastei magnetice, costul acestora creste comparativ cu o usa standard de interior. De asemenea, acestea pot fi mai greu de reparat sau inlocuit, deoarece sunt integrate in perete.

usa filomuro taped deschisa

Concluzie:

In concluzie, usile filomuro sunt o alegere ideala pentru cei care doresc un aspect modern si elegant al spatiului lor, dar trebuie luate in considerare costurile suplimentare si dificultatea de finisare a peretilor dupa montajul tocului din aluminiu.

Pentru mai multe modele de usi filomuro, vizitati sectiunea de usi-interior-filomuro pe pagina noastra www.kulttur.ro.

Descoperă produsele

Usi interior

Usi interior

Usi exterior

Usi exterior

Parchet stratificat

Parchet

Ferestre Internorm

Ferestre