img

Usi interior Laminate

Usi de interior laminate cu design rafinat

La Kulttur iti oferim o gama vasta de usi de interior laminate, de calitate germana de la producatorul LEBO, ce se vor potrivi perfect cu stilul arhitectural al casei tale. Iti garantam ca vei face cea mai buna investitie in confortul casei tale.

In productia acestor usi de interior laminate folosim doar materiale de inalta calitate, care asigura utilizarea in conditii de trafic intens, o perioada indelungata. Usile de interior oferite de Kulttür sunt cele mai moderne si eficiente solutii de optimizare a spatiului din interiorul unei locuinte, ansamblu rezidential sau birou, au rezistenta antifonica sporita si rezistenta ridicata la socuri mecanice.

Alte motive sa alegi usi de interior laminate

Designul modern, cu accente elegante, fac din gama de usi de interior cu CPL cea mai buna investitie in armonia estetica a casei tale. In functie de proiect, oferim usi de interior cu furnir artificial personalizate, astfel incat sa te bucuri de inalta calitate si placerea desavarsita a alegerii facute.

In plus, toate usile laminate expuse pe site sunt tratate cu substante speciale, prin care praful nu patrunde, pot fi sterse usor si arata imaculat chiar si peste ani. Poti alege usile de interior laminate cu toc fix sau reglabil – tocul reglabil imbraca peretele in armonie cu finisajul canatului si cu elementele de decor interior.

Avantajele alegerii modelelor de usi de interior din CPL de la KULTTUR

  • 16 culori diferite: usi laminate albe, usi laminate sejar, usi laminate gri, usi laminate nuc, …
  • calitate germana
  • rezistenta indelungata
  • rezistenta sporita la socuri, zgarieturi
  • suprafete antiabrazive, ce faciliteaza curatarea cu dezinfectanti si solutii antistatice.

Ai nevoie de mai multa inspiratie? Consilierii Kulttur te ajuta sa alegi usile de interior potrivite!