img

Usi Furnir Natural

Usi de interior din furnir natural, eleganta si rafinament desavarsite

Estetica, functionalitatea si armonia dintre culoare si textura are un nume –  Kulttür. Te invitam sa descoperi o gama unica de usi de interior din furnir natural ce debordeaza de stil si rafinament.

Alege un model de usi de interior din furnir natural realizat manual, de mestesugari de renume din Germania si Austria, in care accentul cade pe naturaletea liniilor de design si pe culoarea naturala a lemnului.

Kulttur iti propune peste 30 de modele elegante si functionale de usi de interior din furnir natural, care pun in valoare orice tip de locuinta, birouri, complexe rezidentiale, case de vacanta sau spatii comerciale.

CELE MAI IMPORTANTE CARACTERISTICI ALE USILOR DE INTERIOR DIN FURNIR NATURAL

Finisajele si modelele disponibile pe Kulttür acopera o gama variata de esente lemnoase, printre care stejar, artar, fag, abanos, frasin, nuc, pin, teak si stejar alb, ca tu sa poti obtine designul dorit: clasic sau modern.

De ce sa optezi pentru usile de interior din furnir natural

Daca iubesti designul simplu si elegant, pus in valoare de frumusetea lemnului natural, gama de usi de interior din furnir natural iti va fi pe plac. Frumusetea acestora si rafinamentul oferit de liniile naturale te vor face sa privesti cu placere modelul de usi de interior din furnir natural peste ani si ani.

Usile de interior expuse pe aceasta pagina permit ca fibra si tonul lemnului din care au fost create sa straluceasca natural, fara vreo alta imbuntatire. In plus, acestea sunt tratate cu lacuri si substante speciale, prin care se asigura stralucire si rezistenta la orice tip de zgarieturi, lumina UV si socuri mecanice.

Cele mai importante caracteristici ale usilor de interior din furnir natural

  • pot fi usor armonizate cu piesele de mobilier
  • finisate cu lacuri ecologice
  • in situatii normale de exploatare perioada de viata este de minimum 25 de ani
  • protectie fonica 18-22 dB

Ai nevoie de mai multa inspiratie? Consilierii Kulttur te ajuta sa alegi usile de interior potrivite!