img

Usi de exterior din Aluminiu

Fiecare detaliu conteaza, mai ales atunci cand vrei sa ai o casa intr-un stil architectural care sa te reprezinte. Pentru a-ti oferi siguranta unei alegeri bine facute, Kulttur vine in intampinarea dorintelor tale cu o intreaga oferta de usi de exterior din aluminiu, de diferite culori, dimensiuni si forme.

In productia acestor usi de exterior din aluminu folosim doar materiale de inalta calitate, care asigura utilizarea in conditii de trafic intens, o perioada indelungata. Usile din aluminiu oferite de Kulttür sunt cele mai moderne si eficiente solutii de optimizare a accesului in casa, apartament sau birouri. Ele avand un coeficient termic sporit si o izolatie fonica sporita.

Alte motive sa alegi usi de exterior din Aluminiu

Designul modern, cu accente elegante, fac din gama de usi de exterior KULTTUR cea mai buna investitie in armonia estetica a casei tale. In functie de proiect, oferim usi de intrare in casa din aluminiu, astfel incat sa te bucuri de inalta calitate si placerea desavarsita a alegerii facute.

In plus, toate usile de exterior expuse pe site sunt produse individual, la comanda in functie die cerintele si dimensiunile necesare. Usile de aluminiu vopsite in camp electrostatic sunt usor de intretinut si arata imaculat chiar si peste ani. Poti alege usile de aluminiu pentru intrare in casa ta sau accesul in apartamentul tau. Acestea rezista la intemperii

Avantajele alegerii modelelor de usi din aluminiu expuse de Kulttür

  • coeficient termic de 0,89 W/m2K
  • rezistenta antiefracie RC1 sau RC2
  • calitate austriaca Made in Romania
  • rezistenta nelimitata la intemperii
  • rezistenta sporita la socuri, zgarieturi

Ai nevoie de mai multa inspiratie? Consilierii Kulttur te ajuta sa alegi usile de exterior din aluminiu potrivite!