img
Contact

Contact

Suntem aici pentru a va oferi cele mai bune solutii legate de usi de interior, usi de exterior sau ferestre care respecta cele mai inalte standarde de calitate si design. Orice intrebare este binevenita!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat formularul de contact.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat formularul de contact.

Va prezentam partenerul WIPPRO-Austria

feb. 2014 | Inspiratie

Producatorul austriac de usi si scari WIPPRO, este orientat puternic spre calitate. Firma cu traditie de familie convinge prin produsele sale clienti din intreaga lume.Producatorul austriac de usi si scari WIPPRO, este orientat puternic spre calitate. Firma cu traditie de familie convinge prin produsele sale clienti din intreaga lume.

Usile “Made by WIPPRO” sunt cunoscute atat in Europa cat si in SUA, Rusia, Ukraina sau Kazachstan. De peste 50 de ani, firma din Muhlviertel – cu peste 100 de angajati- este orientata spre calitate, inovatie, tehnica si design. Productia cuprinde usi de interior in toate variantele imaginabile, usi pretioase pentru intrarea in locuinta si casa, scari rabatabile pentru mansarde, cu calitate recunoscuta si pereti plianti.

Ca si deschizator de drumuri in domeniul usilor, WIPPRO este prezent de asemenea la Targurile Internationale din New York, Moscova, Praga, Almaty, Kiew, Viena sau Bucuresti, precum si prin reprezentantii comerciali si showroom-uri in multe metropole ale lumii. In Romania, distributia se realizeaza prin singurul partener comercial si importator KULTTUR.