img
Contact

Contact

Suntem aici pentru a va oferi cele mai bune solutii legate de usi de interior, usi de exterior sau ferestre care respecta cele mai inalte standarde de calitate si design. Orice intrebare este binevenita!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat formularul de contact.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat formularul de contact.

Parchet triplustratificat tip dusumea Casapark

Parchet triplustratificat tip dusumea

Parchet triplustratificat de stejar de o calitate inalta, in trei latimi diferite. Gama Casapark triplustratificat impresionează cu aspectul său deosebit, vibrant, suprafețe învechite și o gamă de culori moderne.
În plus față de faimoasa calitate Bauwerk, plăcile de parchet triplustratificat de stejar Casapark oferă numeroase opțiuni de design pentru un preț extraordinar de atractiv.

Pardoseli cu aspect de dusumea.

Informatii produs:

Lamelele de parchet dintr-o singură fâșie Casapark sunt de dimensiuni generoase, cu lungimea de 2200 mm și sunt disponibile în trei lățimi diferite: 139, 181 și 221 mm. Scândurile sunt bizotate pe laturile lungi, evidențiind dimensiunile lor. În funcție de produs, placile pot fi așezate într-o singură lățime sau amestecate cu latimi diferite.

Pentru mai multe informații, consultați tabelul de mai jos. Casapark are o structură pe trei straturi: stratul său de uzură de 3,5 mm este fabricat din stejar european și este potrivit pentru încălzirea in pardoseală. Toate produsele Casapark au fost testate de instituții independente și s-au dovedit a fi potrivite pentru un stil de viață sănătos.

Parchet triplustratificat Used look:

Produsele cu aspect distinct utilizate creează noi puncte de atracție în gama Casapark. Marginile uzate, fisurile și patina frumoasă sunt elemente de semnătură ale acestor placi dintr-o singură bucata. Aspectul acestor pardoseli rustice este autentic. Ele sunt de asemenea foarte ușor de întreținut.
Suprafetele Casaparc sunt produse datorita unui proces elaborat, dezvoltand caracterul lor inconfundabil intr-o baie enorma.

Placile sunt spălate bine cu pietre în formă de piramidă. Apoi, scândurile sunt supuse procesării speciale cu mordanți, creând urme de patină și utilizări.
La spălarea specială, aspectul învechit este de asemenea marcat cu crăpături umplute în lungime care dau un farmec rustic.
Gama Casapark include trei nuanțe folosite: Tabacco, Fango și Pietra.

B-Protect®

Suprafață naturală, protejată invizibil. Din punct de vedere optic, ele sunt greu de distins de lemnul natural, netratat, în timp ce funcțional oferă toate avantajele sigiliului clasic: podele
tratate cu B-Protect® nu au nevoie de îngrijire specială, sunt rezistente la pete, protejate optim împotriva zgârieturilor și 100% potrivite pentru un stil de viață sănătos. Parchetul finisat, cu aspectul podelei cu ulei, îndeplinește cele mai înalte cerințe, cu un efort minim de întreținere.
Produse selectate din gama Casapark pot fi oferite cu suprafața B-Protect®. Pentru mai multe informații, consultați tabelul de mai jos.

Esențe de lemn și culori Parchet triplustratificat

Stejar european în nuanțe moderne și trei tratamente de suprafață diferite: B-Protect®, ulei natural sau lac mat. Fie că vorbim de Oak Tobacco-rustic și învechit, fie de de stejar Sasso
sau de stejar negru elegant – în această gamă, veți găsi parchetul potrivit pentru casa dvs. Lamelele de parchet Casapark sunt oferite în următoarele nuanțe:

Tabel de culori parchet triplustratificat:

Aici puteți găsi o imagine de ansamblu a întregii game de parchet triplustratificat Casapark. Selectarea produselor poate fi făcută ca o combinație de trei lățimi diferite.

Mai multe informatii despre parchetul stratificat de la Bauwerk, gasiti pe aici.