img

Parchet Monopark

Parchet BAUWERK – colectia Monopark: fie ca iti place modernul sau clasicul, fie ca ai incalzire in pardoseala sau nu, colectia de parchet dublustratificat Monopark iti ofera o gama larga de culori si de esente de lemn. Parchetul Monopark iti ofera caldura pe dare ti-o doresti!

In productia acestor usi de interior laminate folosim doar materiale de inalta calitate, care asigura utilizarea in conditii de trafic intens, o perioada indelungata. Usile de interior oferite de Kulttür sunt cele mai moderne si eficiente solutii de optimizare a spatiului din interiorul unei locuinte, ansamblu rezidential sau birou, au rezistenta antifonica sporita si rezistenta ridicata la socuri mecanice.

Alte motive sa alegi usi de interior laminate

Designul modern, cu accente elegante, fac din gama de usi de interior laminate Kulttür cea mai buna investitie in armonia estetica a casei tale. In functie de proiect, oferim usi de interior laminate personalizate, astfel incat sa te bucuri de inalta calitate si placerea desavarsita a alegerii facute.

In plus, toate usile de interior laminate expuse pe site sunt tratate cu substante speciale, prin care praful nu patrunde, pot fi sterse usor si arata imaculat chiar si peste ani. Poti alege usi de interior laminate cu toc fix sau reglabil – tocul reglabil imbraca peretele in armonie cu finisajul canatului si cu elementele de decor interior.

Avantajele alegerii modelelor de usi de interior expuse de Kulttür

  • calitate austriaca si germana
  • rezistenta indelungata
  • rezistenta sporita la socuri, zgarieturi
  • suprafete antiabrazive, ce faciliteaza curatarea cu dezinfectanti si solutii antistatice.

Ai nevoie de mai multa inspiratie? Consilierii Kulttur te ajuta sa alegi usile de interior potrivite!