img
Contact

Contact

Suntem aici pentru a va oferi cele mai bune solutii legate de usi de interior, usi de exterior sau ferestre care respecta cele mai inalte standarde de calitate si design. Orice intrebare este binevenita!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat formularul de contact.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat formularul de contact.

KULTTUR – partenerul de incredere al arhitectilor si designerilor din Romania

mart. 2014 | Inspiratie

Indiferent daca esti designer sau arhitect, atunci cand transpui un proiect din schita in realitate, iti doresti sa ai alaturi un partener de incredere care sa iti ofere siguranta unui produs creat dupa cele mai inalte standarde de calitate, fara sa omita noile trenduri in materie de design interior sau exterior. KULTTUR este partenerul perfect atunci cand iti doresti tot ce e mai bun pentru proiectul tau. Cu o traditie de peste 5 ani pe piata din Romania, KULTTUR pune acum la dispozitia partenerilor sai si marca nr. 1 de ferestre din Europa, Internorm. Cu o gama vasta de ferestre din lemn-aluminiu, pvc-aluminiu sau pvc, Internorm a satisfacut timp de 77 de ani dorintele a sute de arhitecti si designeri din toata lumea. Respectandu-si zi de zi misiunea de a ridica standardul ferestrelor din Romania, KULTTUR ofera clientilor sai o gama variata de ferestre marca Internorm, al carui design e recunoscut in toata lumea si a carei calitate poate fi testata oricånd in showroomul ETAGE situat pe Soseaua Nerva Traian, numarul 5.

Mai mult, KULTTUR stie ca fiecare proiect e diferit si de aceea incearca sa satisfaca prin perfectiune nevoile individuale ale partenerilor sai, oferindu-le cele mai bune sfaturi si solutii personalizate. Ferestrele puse la dispozitie de KULTTUR insumeaza o varietate nelimitata de forme si stiluri care se potrivesc perfect oricarui concept arhitectural, de la minimalist la clasic, de la clasic la modern. De asemenea, acestea indeplinesc cele mai inalte standarde de confort si imbunatatesc valoarea oricarui proiect. Prin intermediul calitatii intregii game de ferestre Internorm, KULTTUR dovedeste inca odata ca este un partener de incredere pentru orice designer si arhitect din Romania.