Ferestre INTERNORM pentru case pasive

Ferestre lemn - aluminiu

Ferestre lemn - aluminiu si Ferestre PVC - aluminiu

Frumusetea si calitatea unei ferestre Internorm pentru case pasive nu se compara cu nimic. De aceea, o fereastra din lemn-aluminiu sau PVC-aluminiu este cea mai buna alegere ori de cate ori esti in cautarea unei ferestre de top. Ferestrele Internorm propuse de noi, iti ofera garantia unei izolari termice la cel mai inalt nivel, unic pe piata din Romania. Alege Internorm pentru caminul tau!

Daca esti in cautarea celor mai bune ferestre din Romania, care sa fie create la cele mai inalte standarde internationale de calitate, ai ajuns unde trebuie. Kulttur iti pune la dispozitie ferestrele lemn-aluminiu sau ferestre PVC-aluminiu produse de catre Internorm, numarul 1 in Europa.

Atunci cand esti in cautarea ferestrelor perfecte pentru caminul tau, poti avea incredere doar in profesionisti! Alege ferestrele Internorm pentru case pasive, care insumeaza o larga varietate de forme si stiluri si care se potrivesc perfect oricarui concept arhitectural.

 

De ce sa alegi ferestrele Internorm?

De mai bine de 77 de ani si peste 16 milioane de ferestre Internorm vandute, compania detine know-how-ul tehnic si conceptia in realizarea celor mai bune ferestre din lume.

Ferestrele Internorm pentru case pasive reprezinta o investitie de lunga durata in crearea confortului termic dorit, datorita sistemelor de siguranta anti-efractie si impotriva insectelor.

 

Ai nevoie de mai multa inspiratie? Consilierii Kulttur te ajuta sa alegi usile de interior potrivite!

 

Viziteaza sectiunea cataloage