img
Contact

Contact

Suntem aici pentru a va oferi cele mai bune solutii legate de usi de interior, usi de exterior sau ferestre care respecta cele mai inalte standarde de calitate si design. Orice intrebare este binevenita!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat formularul de contact.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat formularul de contact.

Ferestre INTERNORM pentru case pasive

Ferestre lemn - aluminiu si Ferestre PVC - aluminiu

Kulttur iti pune la dispozitie o gama varianta de ferestre, ce se vor integra perfect in designul locuintei tale. Calitatea superioara a produselor noastre este atestata si de materialele folosite pentru realizarea ferestrelor.  In acest fel, indiferent pentru ce produs ai opta, fie ca este vorba despre ferestre din PVC, ferestre din aluminiu sau despre ferestre din lemn si aluminiu, vei avea siguranta ca alegerea ta a fost cea mai buna!

vezi catalog

Daca esti in cautarea celor mai bune ferestre din Romania, care sa fie create la cele mai inalte standarde internationale de calitate, ai ajuns unde trebuie. Kulttur iti pune la dispozitie ferestrele lemn-aluminiu sau ferestre PVC-aluminiu produse de catre Internorm, numarul 1 in Europa.

Atunci cand esti in cautarea ferestrelor perfecte pentru caminul tau, poti avea incredere doar in profesionisti! Alege ferestrele Internorm pentru case pasive, care insumeaza o larga varietate de forme si stiluri si care se potrivesc perfect oricarui concept arhitectural.

 

De ce sa alegi ferestrele Internorm?

De mai bine de 77 de ani si peste 16 milioane de ferestre Internorm vandute, compania detine know-how-ul tehnic si conceptia in realizarea celor mai bune ferestre din lume.

Ferestrele Internorm pentru case pasive reprezinta o investitie de lunga durata in crearea confortului termic dorit, datorita sistemelor de siguranta anti-efractie si impotriva insectelor.

 

Ai nevoie de mai multa inspiratie? Consilierii Kulttur te ajuta sa alegi usile de interior potrivite!