Despre noi

Suntem o echipa tanara si flexibila. Inca din anul 2007 am avut dorinta de a oferi clientilor si partenerilor nostri produse personalizate si de inalta calitate. De aceea am cautat si am gasit de-a lungul timpului solutii inovatoare pe sectorul usilor de interior si de exterior.

Importam incepand cu anul 2009 usi interior si usi exterior de cea mai inalta calitate si oferim servicii de consiliere, montaj si service pentru usile achizitionate.

Alt produs importat este scara de acces pentru pod. Scarile de mansarda metalice produse in Austria ofera cea mai indelungata durabilitate.

Ce ne recomanda

Durabilitate

Atunci cand achizitionezi o usa de exterior, faci o investitie in timp pentru urmatorii 20 – 30 de ani. De aceea, usile de exterior oferite de Kulttur sunt produse exclusiv in Austria dupa cele mai inalte standarde fara a se face economie la nimic ce ar putea influenta calitatea acestora.

Diversitate

Kulttur iti pune la dispozitie o gama variata de usi de exterior create dupa ultimele trenduri internationale in materie de design. Venim in intampinarea dorintelor tale cu o intreaga oferta de usi de exterior clasice, de diferite culori, dimensiuni si forme.

Suntem partenerii tai de incredere!

Produsele puse la dispozitie de Kulttur insumeaza o varietate nelimitata de forme si stiluri care se potrivesc perfect oricarui concept arhitectural, de la minimalist la clasic, de la clasic la modern. De asemenea, acestea indeplinesc cele mai inalte standarde de confort si imbunatatesc valoarea oricarui proiect. Kulttur, partenerul tau de incredere!

Kulttur in cifre

Consultanta

clienti consiliati

Montaj

usi si ferestre montate

Clienti

clienti multumiti